Klant specifieke webshop

1
Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar een klant specifieke webshop.

Wat ik hiermee bedoel is dat klanten eerst moeten inloggen (met een vooraf verkregen inlognaam en wachtwoord) en dat er dan een klant specifiek assortiment wordt getoond.

Weet iemand of er zoiets bestaat, opensource of commercieel is geen probleem.

Met vriendelijke groet,

Bart

2
Hoe specifiek is specifiek?

Maak je generale onderscheiden zoals particulier/zakelijk/kleine groothandel/grote groothandel/multinational

of echt per persoon verschillend?
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

4
Ik weet dat er iets gelijkaardig bestaat bij Magento. Sowieso bestaat er een uitbreiding die maakt dat klanten pas prijzen te zien krijgen wanneer ze ingelogd zijn op de website.

Ik zou zeker eens grasduinen op de forums op de site www.magentocommerce.com.

Groeten
Op zoek naar een fotolijst, fotokaders, muurstickers of ophangsysteem? Bezoek http://www.acaza.nl (Nieuw!)
http://www.acaza.be
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

5
Voor de meeste open source cart software bestaat wel een script/module/add-on om zoiets te realiseren. Bij Zen-Cart zit het er al een lichte vorm (klantgroepen) standaard in en zijn er (gratis) modules om de functionaliteit uit te breiden.

Het gaat er alleen om hoe specifiek dit moet want ergens houd het bij alle systemen op.
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

6
Standaard kan dit niet in Magento. Een webwinkel is er normaal gesproken op gebaseerd dat klanten zich vrij kunnen registreren en kunnen kopen.

Magento kent een extensie die het mogelijk maakt dat er eerst ingelogd dient te worden alvorens men naar de shop kan. Dit kan dan gekoppeld worden aan een een winkel scope/view. Of dit voldoende is kan ik niet beoordelen. Als je per product(groep) wilt kunnen vaststellen of een klant dit al dan niet mag kopen / zien of afwijkende prijzen wilt tonen wordt dit lastig.

Ik ken ook geen ander gratis ecommerce pakket dat dit standaard in zich heeft. Magento Enterprise kent dit: Private (Club) Sales including Events, Invitations and Category access permissions. Wellicht het overwegen waard.
360-spin.nl
[url]http://www.360-spin.nl[/url]

7
Hallo Bartzet, dit kan heel goed met de software van mijnWinkel.nl.
Op dit moment richten wij voor een klant van ons een webwinkel in voor 300+ bestaande klanten die allen een eigen assortiment en eigen prijzen hebben. Als klanten inloggen zien ze dus alleen hun eigen assortiment.
Onderhoud van het productbestand in een spreadsheet en layout 100% aanpasbaar aan de eigen wensen. Dus een shop met een eigen look and feel met op de achtergrond de zeer betrouwbare techniek van mijnWinkel. Ook aansluiting op eigen achterliggende systemen ( boekhoudpaketten ed) is mogelijk. Shop draait op uw eigen domein en zowel de pagina's als de producten zijn eenvoudig te optimaliseren voor de zoekmachines. We maken met alle plezier een vrijblijvende offerte. Graag reactie via dit forum