Re: CheckPay een goed alternatief voor onder rembours?

4
TNT Post beweert dat CheckPay voldoet als achteraf betaalmethode:
TNT Post schreef:Bovendien voldoet de webwinkelier met deze achteraf betaalmethode aan de eisen voor het Thuiswinkel.org keurmerk.
Je zou de vraag dus kunnen voorleggen aan Thuiswinkel.org, maar er zijn twee goede redenen te noemen waarom dit systeem toch geen volwaardige vorm van achteraf betalen is:

• TNT Post opereert als trusted third party die de verkoper pas betaalt nadat de koper de bestelling heeft ontvangen. Echter, verkopers kunnen kopers niet verplichten blindelings vertrouwen te stellen in een door de verkoper aangewezen derde partij. Op zijn minst is dus nog steeds een andere methode van achteraf betalen nodig.

• TNT Post is niet zomaar een trusted third party, maar direct belanghebbende als zendingen verloren gaan of beschadigd worden tijdens het vervoer. De onpartijdigheid van een volwaardige trusted third party is in het geding als degene die de betaling in handen heeft ook degene is die meestal verantwoordelijk is voor manco's en schade tijdens het transport. Dat is een soort vestzak/broekzak-constructie.
StoreCore.io
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: CheckPay een goed alternatief voor onder rembours?

6
Ward schreef:TNT Post beweert dat CheckPay voldoet als achteraf betaalmethode:
TNT Post schreef:• TNT Post is niet zomaar een trusted third party, maar direct belanghebbende als zendingen verloren gaan of beschadigd worden tijdens het vervoer. De onpartijdigheid van een volwaardige trusted third party is in het geding als degene die de betaling in handen heeft ook degene is die meestal verantwoordelijk is voor manco's en schade tijdens het transport. Dat is een soort vestzak/broekzak-constructie.
Misschien daalt dan het aantal niet aangekomen pakketten! :lol:

Verder heb ik er geen ervaring mee.
http://www.dogsstreetwear.nl