Re: Ben op zoek naar gamecard leveranciers

3
Is op zich niet illegaal maar er wordt wel veel illegaal in gehandeld.

Men koopt een "game card" in een webwinkel en krijgt een paar seconden later een mail met een code die voor een bepaalde periode toegang geeft tot een spel of online gamen op een console.

De leveranciers zijn meestal de uitgevers zelf. Had je ook zelf kunnen bedenken trouwens.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Ben op zoek naar gamecard leveranciers

5
Hij bedoelt niet van dat soort dingen. Een game card is een tegoedbon voor een bepaalde tijd om te spelen. Veel online spellen zoals World of Warcraft vereisen een abonnement om het spel te kunnen spelen. Een alternatieve manier om te betalen is het kopen van pre-paid game cards. Daar staat dan een code op, en als je die code invoert in het spel dan kan je weer een maand spelen. Die codes kunnen ook digitaal aangeleverd worden en de TS wilt weten waar je die codes kan inkopen.

Re: Ben op zoek naar gamecard leveranciers

6
Wouter Hol schreef:Hij bedoelt niet van dat soort dingen. Een game card is een tegoedbon voor een bepaalde tijd om te spelen. Veel online spellen zoals World of Warcraft vereisen een abonnement om het spel te kunnen spelen. Een alternatieve manier om te betalen is het kopen van pre-paid game cards. Daar staat dan een code op, en als je die code invoert in het spel dan kan je weer een maand spelen. Die codes kunnen ook digitaal aangeleverd worden en de TS wilt weten waar je die codes kan inkopen.
Sorry ik had misschien wat duidelijker moeten zijn maar inderdaad bovenstaande bedoel ik. En daar is overigens niks illegaals aan :wink: .