Koppeling leverancier

1
Weet iemand of het mogelijk is om je website te koppelen aan de producten en voorraad van de leverancier? En als ja Hoe? Zijn er tools voor kan het met alle webshops?

Alvast bedankt

Re: Koppeling leverancier

2
Mogelijk is het zeker. Er zijn verschillende mogelijkheden er voor, via een feed of via een api koppeling. Meestal is dit wel maatwerk, volgens mij is er niet zo een tool voor en als die er is dan betaal je er erg veel voor, bijvoorbeeld http://www.mozenda.com/
Via hun tool kun je dat bijvoorbeeld laten regelen, wel erg duur en je zit vast aan maandelijke kosten. En ondanks dat het een tool is, moet je er nog veel verstand van hebben hoe alles precies werkt.
Je kunt zulke koppelingen laten bouwen, er zijn genoeg webdesign bureau die dat kunnen.
Het is wel afhankelijk welke mogelijkheden je leverancier aanbied, ik zelf heb ervaring met een leverancier die geen enkele feed of api informatie ter beschikking had of wilde stellen, dan wordt het wel lastig. Uiteindelijk via webscraping techniek het zelfde resultaat bereikt.

Re: Koppeling leverancier

3
zigzagshop schreef:Weet iemand of het mogelijk is om je website te koppelen aan de producten en voorraad van de leverancier? En als ja Hoe? Zijn er tools voor kan het met alle webshops?

Alvast bedankt
heel simpel. http://www.erotiekgroothandel.nl doet dit al jaren. sterker nog ze komen met een gratis website die volledig geïntegreerd is. ze komen in augustus ook met een partner deal waarbij je de website huurt van een professionele partij en content en order management geïntegreerd is.

ze leveren ook de feeds in xml en csv en dan kun je zelf de boel laten integreren.