Webwinkel B2B producten (veel potentie) Omzet: 40,000 p/j

1
Te koop: Webwinkel in zeer interessante B2B producten.

Wegens andere werkzaamheden per 1 november a.s. willen wij onze webwinkel verkopen. Mochten er geen serieuze gegadigden zijn of een evt. bod is niet aantrekkelijk dan gaan wij gewoon zelf door met de webwinkel.

Omzet- en winstcijfers omgerekend per jaar:

- Omzet: € 40.086,- excl. BTW
- Winst (Verkoop - (inkoop + overige kosten zoals promotie)): € 12.784,-

(Cijfers omgerekend per jaar, gebaseerd op de resultaten van januari t/m juni 2011)

De webwinkel:

- 'In de lucht' sinds mei 2010
- De webwinkel draait op software van Biedmeer webwinkels á € 12,50 per maand. Na overname van de webwinkel kunt u er uiteraard zelf voor kiezen hoe u de webwinkel draaiende wilt houden.
- Zeer gebruiksvriendelijke onderhoudspagina waarin u de webwinkel geheel naar eigen smaak kunt invullen.
- Eenvoudig producten en categorieën toevoegen/verwijderen of wijzigen.
- iDEAL integratie
- Nieuwsbrief-tool (op dit moment niet in gebruik)
- Zeer overzichtelijke pagina's m.b.t. statistieken, actuele bezoekers, aantal verkochte producten etc.
- Koppeling met vergelijkingssites is mogelijk

De producten:

- De producten die wij verkopen bieden veel voordelen: Geen technische kennis nodig, eenvoudig verzenden en in te pakken, onverwoestbaar materiaal. Onze productgroep is op dit moment erg populair en biedt nog veel mogelijkheden om de omzet en winst fors te vergroten.
- Wij verkopen op dit moment 5 verschillende producten van 4 verschillende leveranciers.
- Van 4 van de 5 producten die wij verkopen zijn wij exclusief dealer en importeur in Nederland. (Import vanuit Duitsland en Engeland). Afspraken, opgebouwde relaties en contacten met onze leveranciers zijn onderdeel van een eventuele overname.
- Interessante marges.

Het klantenbestand:

- Ons klantenbestand bestaat uit zo'n 200 - 250 bedrijven uit vooral het MKB, maar ook enkele grote bedrijfsketens, gemeenten, (sport)verenigingen en overheidsinstanties zoals de politie.
- Ons klantenbestand is 99% zakelijk.
- Op onze website vindt u een pagina met referenties uit ons klantenbestand.

Overname:

Indien wij een geschikte en serieuze partij vinden met voldoende budget voor overname willen wij de eventuele deal afronden voor 1 november a.s.

Gebaseerd op de omzet- en winstcijfers, goodwill, en de enorme potentie in de website en onze producten, is onze richtprijs minimaal 4 á 5 maal de jaarwinst (jaarwinst gebaseerd op de winst over het eerste halfjaar van 2011). Inmiddels hebben wij al een bod ontvangen van € 38.000,-

Indien u serieuze interesse hebt en over voldoende budget beschikt kunt u voor meer informatie m.b.t. de producten, de URL etc. mailen naar brievenbus@kliksafe.nl of een PM sturen via deze website.

Re: Webwinkel B2B producten (veel potentie) Omzet: 40,000 p/

2
Hoi Erik

Ik heb je de vorige keer dat je dit bericht postte al een pm gestuurd met verzoek om wat aanvullende info. Daar is geen reactie op gekomen
Zou je die alsnog willen sturen?

Frans
[url=http://www.lockershop.nl/categorie/lockers.aspx]lockers[/url] en [url=http://www.lockershop.nl/categorie/garderobekasten.aspx]garderobekasten[/url] bestel je bij Lockershop
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.