Je website vertalen

1
Heb je een website of webshop en doe je in Nederland goede zaken. Denk je er aan om uit te breiden naar het buitenland met je webshop? Dan is een vertaling van je website een essentieel onderdeel van de uitbreiding.

Een website vertaling is niet alleen maar het omzetten van de ene taal naar de andere. Zoekmachine optimalisatie is iets waar in de huidige tijd ook veel zorg aan besteed moet worden.

Easy Translation verzorgd vertalingen van websites en webshops. Kijk voor meer informatie eens op de website http://www.easytranslation.nl/diensten/ ... e-vertalen . Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte.
Vertaalbureau Easy Translation

Re: Je website vertalen

2
ArjenK schreef:Een website vertaling is niet alleen maar het omzetten van de ene taal naar de andere.
Inderdaad, dus een gewezen vertaler Engels-Nederlands (ikke) verwacht dat je dan vooral geen standaardfouten maakt.

Re: Je website vertalen

4
Beste Arthur,

Zoals ik in de andere post ook zeg. De vertalingen zelf worden uiteraard door native speakers van de doeltaal geschreven. Zelf ben ik projectmanager en geen vertaler. Jammer dat je geen interesse meer hebt.

Met vriendelijke groet,

Arjen Kramer
Easy Translation
Vertaalbureau Easy Translation
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.