Re: Tips goede boeken/site's over SEO

2
Ik kan je wel een gratis e-book sturen van een zoekmachinemarketing bedrijf en ook het Google e-book over je website optimaliseren. Erg handig en uiteraard kosteloos.

Indien je wilt, stuur even een pm.

Websites over SEO

3
Ik beheer zelf een SEO site waar bezoekers vragen kunnen stellen over zoekmachine optimalisatie in de reactie formulieren. Ik focus me voornamelijk op de beginner die meer wil leren over de werking van SEO en Google.

Er staan allerlei nuttige tips op de site (het is een blog) dus ik raad je dan ook zeker aan om er je voordeel mee te doen.

Link naar blog: SEO Specialist

Verder kan je ook terecht op het webmasterhelp forum van Google voor vragen over Search Engine Optimization en ik raad je ook aan om het blog van Matt Cutts te lezen en dan vooral de Google/SEO sectie:
http://www.mattcutts.com/blog/type/googleseo/
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Tips goede boeken/site's over SEO

5
Welke Tip? ik zie nog niet veel nieuws? alleen een beetje spam..

Denk eerst eens of het haalbaar is. Ben je bereid om er een half jaar tot een jaar aan te werken en dan kijken of het gelukt is? Is het gelukt dan heb je bezoekers "gratis" kopen die dan ook?

Je branche is te breed dat ga je niet winnen.

Verzin iets anders bv. ga lokaal. Ze moeten je naam gaan roepen. Begin klein en ga alsjeblief geen boek kopen, die zijn al verouderd voordat ze gedrukt zijn :D

Re: Tips goede boeken/site's over SEO

6
Eigenlijk is er al jaren 1 ding dat Google roept en dat ook werkelijk werkt.
Zorg dat je site interessant is voor bezoekers. Als die op je site blijven, lezen en vanzelf naar je site gaan linken dan is je site het waard om boven in de zoekresultaten te komen.
Zo simpel is het.