Webwinkel met betaling bij bezorgen of afhalen

1
Hoi,
Ik maak regelmatig websites voor anderen. Ik onderhoud ook een site voor een restaurant, waar ik maandelijks het maandmenu aanpas. Nu is daar de wens gerezen om een webwinkel te maken. Een webwinkel maken is op zich niet zo moeilijk, alleen de pakketten die ik tot nu toe gezien heb zijn allemaal gericht op paypal of creditcard of andere betaalmogelijkheden. Ik zou graag een webwinkel willen maken waar betaling bij afhalen of bezorging bestaat.

Als dit bestaat dan zou ik ook graag de mogelijkheid willen hebben om (als klant) meerdere producten aan te vinken of aantallen zonder voor ieder product op het winkelwagentje te klikken en op dezelfde pagina te zien wat ik moet betalen en welke producten er tot dan toe besteld zijn.

Er zijn zat open source mogelijkheden maar ik zou graag een kant en klaar software pakket willen die dit in zich heeft. Zoiets als de online winkel van Delifrance

http://www.delifrance-spijkenissewb.nl/ ... fault.aspx

Jullie zouden me een groot plezier doen, want ik kom er niet uit
Groetjes, Storm

Re: Webwinkel met betaling bij bezorgen of afhalen

2
Bij vrijwel ieder softwarepakket kan je bezorgvormen / betaalvormen aanmaken,
Deze kan je dan een eigen benaming geven waarbij een bepaalde "actie" hoort.
In jouw geval zou je dan gewoon je klanten op de bedankpagina terecht kunnen laten komen.
Storm2002 schreef: Er zijn zat open source mogelijkheden maar ik zou graag een kant en klaar software pakket willen die dit in zich heeft. Zoiets als de online winkel van Delifrance
http://www.delifrance-spijkenissewb.nl/ ... fault.aspx
Deze website is gemaakt met behulp van http://www.dotnetnuke.com/
Is bovenaan in de broncode te lezen. :P
Gebruiker van:
Logivert 6 Extended
https://www.pawsandclaws.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Webwinkel met betaling bij bezorgen of afhalen

6
Oja. Dat is wel een goed punt. Maar je krijgt er wel heel veel klanten voor terug, dus je zou dat makkelijk onder marketing kosten kunnen wegschrijven, denk ik. Bovendien hoef je niet te investeren in een eigen site. Dus het zou zomaar het ei van Columbus kunnen zijn.