Pakketjes verzenden met?

1
Goedemiddag,

Ik ben op zoek naar een nieuwe maatschappij om mijn pakketjes mee te verzenden.
Nu werk ik nog samen met Post NL, alleen de kosten die hun allemaal berekenen per gewicht, handtekening voor ontvangt, verzekering beginnen toch wel aardig aan te tikken, als ik andere berichten lees zou dit toch iets goedkoper moeten kunnen.

Nu kwam ik uit op postcollect. Hun doen zaken met DPD en zouden gratis mijn pakketjes ook komen ophalen. Het probleem is dat dit tussen 14:00 en 15:00 uur zou gebeuren, maar bij ons is de regel voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Dit is dus via postcollect niet mogelijk.

Hebben jullie misschien nog andere suggesties? Wellicht ook bedrijven die pakketjes komen ophalen ( rond 17:00 uur het liefst )

Alvast bedankt!
http://www.GetYourGadgets.nl | Gadgets, Gifts & More.

http://www.JumpingAnimals.nl | Het leukste cadeau voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.

Re: Pakketjes verzenden met?

2
Probeer eens direct met de subcontractor contact op te nemen en kijken of je daar afspraken mee kan maken.

Onder mijn klanten word ook vaak met DPD gewerkt en als er na het afhalen bestellingen binnen komen worden die verstuurd met PostNL.
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

Re: Pakketjes verzenden met?

3
eentje schreef:Probeer eens direct met de subcontractor contact op te nemen en kijken of je daar afspraken mee kan maken.

Onder mijn klanten word ook vaak met DPD gewerkt en als er na het afhalen bestellingen binnen komen worden die verstuurd met PostNL.
Hier heb ik ook al aangedacht, maar aangezien je een contract afsluit voor een X aantal pakketjes zullen wij het aantal waarshijnlijk niet halen op deze manier, dus meer verzendkosten moeten betalen.
http://www.GetYourGadgets.nl | Gadgets, Gifts & More.

http://www.JumpingAnimals.nl | Het leukste cadeau voor kinderen van 1 t/m 5 jaar.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Pakketjes verzenden met?

5
ik ben momenteel bezig met mijn eigen koerier bedrijf op te starten en ik ben opzoek naar opdrachten , ik wou graag weten wat u ongeveer per pakketje betaald bij tnt?? en hoeveel pakketjes u per dag verstuurd ?? want ik probeer een idee te krijgen hoe de prijzen zijn in de markt zodat ik met scherpe goedkope tarieven kan instappen , ik hoop graag op antwoord .


mvg

Re: Pakketjes verzenden met?

6
Wij ontvingen vorige week nog een offerte van € 5,25 per pakket inclusief handtekening voor ontvangst. Voor dat bedrag worden de pakketten meteen bij ons afgehaald, zonder minimale afnameverplichting.

Re: Pakketjes verzenden met?

8
Cactus77 schreef:Lijkt me geen verkeerd aanbod Ward!
Van wie heb je dit aanbod gehad?
Van een fulfilmentbedrijf dat voor pakketpost vooral werkt met DHL en UPS en een grote poot in direct mail heeft. Als je me even een mail stuurt (kan ook via een van onze sites), kan ik je bedrijf en contactpersoon noemen.
StoreCore.io

Re: Pakketjes verzenden met?

9
Probeer eens Dynalogic: http://www.dynalogic.eu

Zeer interessant voor wat kleinere pakketten. We verzenden met Dynalogic en ze hebben echt een superservice: aflevering op bepaalde dagdelen, SMS-bericht naar klant met levertijdstip, mailservice naar de geadresseerde, nette chauffeurs (ook niet geheel onbelangrijk), tot 25 kilo dezelfde prijs.

Dynalogic doet niet mee in de race om het aller-, aller-, allerlaagste tarief voor een pakketje, maar wij betalen die paar euro extra graag want de extra service levert naar onze mening meer op (namelijk blijere klanten).

Standaard verzekerd vervoer tot 500 euro gratis, standaard handtekening voor ontvangst, ook levering naar België, klanten kunnen 'live' volgen waar de chauffeur rijdt met hun pakketje, zaterdagleveringen zonder meerprijs, ook retouropdrachten makkelijk te regelen, kortom deze vervoerder heeft nagedacht over wat een webwinkelier (en vooral de klant van een webwinkelier) wenst.

Wil je een pakketje voor 4 euro verzenden? Dan is dit niet de juiste partij. Wil je de best mogelijke service voor een hele mooie prijs, dan raden we Dynalogic zeker aan!

Re: Pakketjes verzenden met?

11
Haha nee hoor, sinds ik een paar jaar geleden een webwinkel ben gestart heb ik besloten om nooit meer voor een baas te gaan werken. :-) Gewoon een erg tevreden klant. Ik wilde alleen laten weten dat er alternatieven zijn voor de 'grote jongens'. Heb met TNT, DHL en UPS gewerkt. Wat bij allemaal hét probleem is, is dat ze zo flexibel zijn als een loden deur (is mijn ervaring).

Waar ik als webwinkeleigenaar tegenaan loop zijn zaken als:

- Waarom kan ik een pakket niet alleen 's morgens of 's middags laten afleveren?
- Waarom kan ik niet eenvoudig een retouropdracht aanmaken en laten uitvoeren?
- Waarom krijgt mijn klant geen informatie over het aflevertijdstip?
- Waarom stuurt de software geen automatische mail naar mijn klant? (Ja, ik heb het over jou DHL!)
- Waarom is avondlevering niet mogelijk?
- Waarom kan mijn klant een rembourszending niet aan de deur pinnen?

Dat zijn toch eigenlijk zaken waar klanten veel om vragen, maar die gewoon NIET mogelijk zijn. WAAROM NIET? Ik erger me er enorm aan. Vooral UPS en DHL zijn erg gericht op de zakelijke markt waar dit soort services minder een rol spelen. Maar bij webshops (met particuliere klanten) zijn dit soort zaken zeer van belang.

Het lijkt er wellicht op dat ik banden heb bij Dynalogic. Dat klopt: als klant heb ik mijn eigen contactpersoon daar. Als er iets fout gaat (ook van mijn zijde), dan bel ik hem op en regelt hij het. Per ongeluk een verkeerd adres op de doos die al is opgehaald? Even bellen, wordt geregeld. Volgende dag bezorgd op het gewijzigde adres.

Vervoeren is in meer dan een pakketje van A naar B brengen.