MT Erotics stelt zich voor

1
Even voorstellen: MT Erotics.

MT Erotics is een webwinkel gestart door een stel uit Gouda. Eigenlijk waren wij net als de meeste stellen niet erg open over erotiek en daardoor bleven wij op dat gebied een beetje steken. Misverstandjes, onbegrip en soms (bijna) ruzie waren daardoor regelmatig het gevolg.

Tot we door een samenloop van omstandigheden ineens in gesprek raakten over erotiek en seksualiteit, en we ons beiden daar onverwachts zeer prettig bij voelden: eindelijk kwamen we er van elkaar achter waarom sommige dingen liepen zoals ze al jaren liepen, en wat we daaraan konden veranderen.
Door deze verandering in openheid naar elkaar was dan ook zonder dat we het op dat moment wisten een van de doelstellingen van MT Erotics geboren:

-Doorbreek het taboe!

Na er een aantal gesprekken over gevoerd te hebben, hebben we de stoute schoenen eens aangetrokken en gaan shoppen in een winkel die erotische artikelen verkocht.
Het eerste dat ons opviel was dat het binnenstappen van zo'n winkel minder makkelijk was dan "normale" winkels, en dat de prijzen van heel veel artikelen behoorlijk hoog waren.
Op dat moment hebben wij besloten dat het anders kan en we beide punten in 1 keer op konden lossen. Een webshop bezoeken vanuit je eigen woonkamer is voor iedereen makkelijker dan een winkel waar iedereen je naar binnen ziet gaan, en met een eigen webshop konden we zelf de prijzen bepalen !

Daarmee was dus het idee om MT Erotics op te starten er. We hebben goed gezocht naar de juiste leveranciers (aangezien bijna alle reeds bestaande erotische webwinkels exact hetzelfde assortiment aanbieden) voor een uitgebreid aanbod en aantrekkelijke prijzen. Omdat wij onze prijzen blijvend laag willen houden hebben we zo goed als geen reclamebudget en zijn we ook niet van plan in de toekomst veel (dure) reclame te gaan maken.

Door MT Erotics op deze manier te "runnen" zetten we nog 2 van onze doelstellingen neer:

-Discretie (anoniem vanaf uw pc, maar ook 100% discrete levering)
-Lage prijzen (gemiddeld 15-20% lager dan de concurrentie)

Omdat wij persoonlijk ondervonden hebben wat het opheffen van het taboe op erotiek voor positieve effecten kan hebben op (en in) een relatie maar ook op persoonlijk niveau hebben we besloten nog een doelstelling aan ons lijstje toe te voegen:

-Persoonlijke service

Bij ons is de klant geen nummertje maar hoogstwaarschijnlijk iemand die ooit tot hetzelfde inzicht is gekomen als wij waardoor wij elke klant met veel plezier te woord staan bij vragen. Maar hier houd onze service niet op: voor mensen die bijvoorbeeld niet weten hoe erotiek bespreekbaar te maken is, of andere vragen hebben waar ze moeilijk met anderen over kunnen praten hebben we een MSN Messenger account aangemaakt waarop we die vragen kunnen beantwoorden in een veilige, anonieme maar toch persoonlijke omgeving.

We hopen door onze aanpak boven de concurrentie uit te steken maar tegelijk ook een verschil te kunnen maken in een hoop relaties en voor een hoop mensen.

Voor meer informatie over MT Erotics kunt u een PDF bestand downloaden op onze site of via deze link.

We heten iedereen die nieuwsgierig is geworden of gewoon eens een kijkje wil nemen van harte welkom in onze webwinkel, we zijn te vinden op:

http://www.mt-erotics.nl
Volg ons op Twitter: @MTerotics
En bezoek natuurlijk onze webshop op www.mt-erotics.nl