Laten ophalen paketten

1
Graag zou ik op 1 of 2 dagen de paketten willen laten ophalen. Gaat om meerdere rolcontainers.

Weet iemand een bedrijf die paketten komen ophalen? Het liefst nog 's avonds na 7 uur. En natuurlijk niet te duur is.
http://www.konino.nl de webwinkel met alles voor uw konijn..

Re: Laten ophalen paketten

4
Ik zou het inderdaad in eerste instantie vragen bij de vervoerder die ook je pakketten verstuurd.
MCS Fulfilment, de totaaloplossing voor webwinkeliers.
E-fulfilment voor webshops. Opslag, inpakken en verzenden
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Laten ophalen paketten

5
Ik maak nu zelf labels aan en dan breng ik ze naar de TNT. Dat bedrijf is dus alleen een tussenbedrijf wat niet bij mij paketten kan komen ophalen.

Ik heb zelf al wel gezocht maar het werd steeds erg duur. Wij versturen grote zware paketten, afmetingen van verhuisdozen.
http://www.konino.nl de webwinkel met alles voor uw konijn..

Re: Laten ophalen paketten

6
Konino schreef:Ik maak nu zelf labels aan en dan breng ik ze naar de TNT. Dat bedrijf is dus alleen een tussenbedrijf wat niet bij mij paketten kan komen ophalen.
Je kunt dan de Breng- en Haalservice van PostNL (v/h TNT Post) zelf inschakelen. In jouw geval bijvoorbeeld € 7,13 per dag voor het abonnement op 2 dagen per week afhalen plus € 4,50 per rolcontainer per dag.

Je kunt eens in je directe omgeving rondbellen om te kijken of er een lokale koerier of vervoerder is die de rit goedkoper kan maken. Die moeten vaak namelijk toch bijna dagelijks bij PostNL zijn of in de buurt bij een concurrerende vervoerder.
StoreCore.io