Even voorstellen op mn eerste dag

1
Hoi allemaal,

Ik heb me zojuist aangemeld op dit forum omdat ik er toch al het één en ander aan informatie heb kunnen vinden. Ik heb een webshop in kantoorartikelen: http://www.officestuff.nl/ en ben altijd druk aan het lezen hoe anderen hun webshop aanpakken en of hier tips bij zitten die ik weer kan gebruiken. Ik werk met behulp van dropshipments en lever ook order bij mij thuis af om deze vervolgens te bezorgen bij mijn klanten. Ik richt me voornamelijk op het MKB maar natuurlijk zijn particulieren ook welkom.

Ik ben in deze business terecht gekomen omdat ik altijd in een kantoorvakhandel heb gewerkt en de branche zeer interessant voor mij is. Altijd nieuwe ontwikkelingen en je moet altijd op prijzen letten daar er een hevige concurrentie is.

Naast deze webshop ben ik in de zomer werkzaam als duikinstructeur en heb ik nog andere websites in het toerisme waar ik wat inkomsten uit haal. Al met al heb ik het er lekker druk mee en het geeft me erg veel voldoening!

Ik hoop nog veel te lezen en te leren hier op het Webwinkelforum.

Met vriendelijke groet,
Sander van Gils
Voor zeer veel soorten tablets en smartphones de juiste screenprotectors uit voorraad leverbaar op http://www.screenprotectors.nl.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.