Iemand die ook startende is (of in voorbereiding)

1
Hoi allemaal,

Ik zal met de deur in huis vallen. Omdat ik net begonnen ben met het starten (eigenlijk voorbereidingen) van een webwinkel heb ik veel vragen en de behoefte te kunnen "sparren" met iemand die in dezelfde fase zit en ook wat kennis heeft.

Is er misschien iemand die ook startende is en waarmee ik kan "stoeien" over het opzetten van een webwinkel? Ik heb zelf kennis van het ontwerpen en bouwen van websites en een klein beetje PHP en Javascript -ervaring. Verder heb ik flink wat kennis over SEO (organisch) en een globaal begrip van Google Adwords.

Heb jij ook zoiets of net weer andere kennis dan zou ik het leuk vinden contact met je te hebben. Stuur even een berichtje als je wilt. Ik woon in de buurt van Amsterdam.

groet,
Martin

Re: Iemand die ook startende is (of in voorbereiding)

2
ik ben net begonnen en ook uit de omg. amsterdam...
de basis van mijn site is af en alles staat er op en van de week gaan mijn kleren(ik verkoop dameskleding)erop en maak ik het qua styling helemaal rond.
daarnaast ben ik al rond met alle zaken van dien en heb ruim de tijd genomen om zoveel mogelijk de kinderziektes uit de basis te halen want zodra ik dus officieel in werking ben en ik weer tegen andere dingen zal aanlopen dat ik dan daar de focus voor 100% op kan leggen en die dingen kan gladstrijken en elimineren.
als eerst is het van groots belang dat je geen broodnijd hebt en dus echt de tijd ervoor kan nemen en dat je de boel niet in elkaar flanst zodat het dan allemaal rommelig uit komt te zien.
en ook:of je nu wel of geen keurmerk neemt is het van belang toch de algemene voorwaarden en privacy(en nog een aantal belangerijke zaken ter verduidelijking) in je site te genereren naar de klant toe.
ik weet bv. ook weer een hoop qua styling dus dat werkt mij weer in mijn voordeel en heb een aantal dingen een beetje anders gedaan dan andere...mijn heilige geloof en zelfvertrouwen zorgen voor de rest :D :D :D
ik weet niet wat je product is,maar zorg er sowieso voor dat je het net even anders doet,maar wel dat het er voor de klant betrouwbaar en herkenbaar uitziet.
succes.

Re: Iemand die ook startende is (of in voorbereiding)

4
Hallo,

Wij (Four Seasons Trading) zijn ook een paar maanden geleden begonnen met een webshop. We hebben niet echt een vast product, we kopen verschillende items in tegen zeer scherpe tarieven zodat onze klanten kunnen profiteren van scherpe prijzen maar toch goede kwaliteit in huis krijgen. Producten die goed lopen worden wel vast opgenomen in het assortiment, bijvoorbeeld onze vinyl handschoenen. Voor de promotie zijn we (naast andere dingen) op het moment veel bezig met SEO om de shop wat meer in de picture te zetten en extra traffic te genereren, met name met backlinking zijn we op het moment vooral bezig. Dit is een zeer effectieve methode om meer traffic naar je site te krijgen. Check bijvoorbeeld deze link eens:

http://backlinksdominator.com/

Hier staan een aantal leuke tips in om een hogere rank te krijgen in zoekmachines. Is wel in het Engels... Misschien heb je er wat aan!

Gr. Luc

PS: Als je zin / tijd hebt kijk ook even naar onze webshop: http://www.4seasonstrade.com of http://www.fourseasonswebshop.nl
Four Seasons Trading BV
http://www.4seasonstrade.com
http://www.fourseasonswebshop.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.