Producten uit de USA importeren

1
Wij halen bepaalde producten al een geruime tijd via een contactpersoon uit de USA, welke in Nederland niet te verkrijgen zijn (althans niet meer).

Nu heeft die contactpersoon aangegeven ermee te stoppen vanwege gezondheidsredenen, dus nu zullen we zelf het één en ander moeten regelen.

We hebben allereerst een website opgekregen waar we een adres in Florida kunnen regelen. Dat adres kan ik dan gebruiken om artikelen heen te laten sturen binnen de USA, en hun sturen het vervolgens wereldwijd, dus ook naar NL.

Heeft iemand hier ervaring mee? Moeten we bijvoorbeeld met de douane iets regelen?

Re: Producten uit de USA importeren

3
Had al op de site gekeken, maar kwam er zo vlug niet echt uit wat nu voor ons van toepassing is, maar ik zal ze eens bellen inderdaad! Bedankt!

Edit: zojuist gebeld, en er zouden verder geen bijzonderheden voor geregeld moeten worden.. hebben jullie nog tips, hoe de invoerrechten etc zo laag mogelijk houden?

Alle info is welkom! Ook rondom betaling etc, wij hebben geen creditcard. Iemand daar informatie over? Hoe en waar zo goedkoop mogelijk te regelen als het op enkele zendingen per jaar gaat?
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Producten uit de USA importeren

5
byrosa schreef:je kan even aan peter pastoor van de amerikaanse winkel(hij zit hier op het forum) advies vragen
Hallo,

Zou u zijn profielnaam willen doorgeven? Wil hem ook het een en ander vragen.

Bij voorbaat dank,

Ramon