nieuwe webshop

1
Wij zijn een nieuw beginnende webshop voor gordijnen online te bestellen. We proberen zo veel mogelijk het budget wat te drukken in het begin omdat we al veel hebben geinvesteerd in het uitzicht van de website en om het zo veilig mogelijk er te laten uitzien. Zijn er tips om je webshop te linken aan keurmerken die eventueel niet zo veel kosten als al die gekende?

dit is onze webshop:
http://www.gordijnenopmaat.be

3
Heb dit al bij het ogone gedeelte (als er een betaling gebeurt) of bedoelde je nog iets anders?

4
SSL is vooral belangrijk bij het gebruik van persoonlijke gegevens. Dus in het geval van een webwinkel kun je denken aan het bestelproces (omdat daar eventueel bankgegevens worden verstuurd). Verder zou je kunnen denken aan de pagina waar de klantgegevens (adres,postcode,plaats) worden weergegeven en gewijzigd kunnen worden.
Peter Stuifzand
[url=http://stuifzandwebwinkels.nl/]Stuifzand Webwinkels[/url]
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

5
pstuifzand schreef:SSL is vooral belangrijk bij het gebruik van persoonlijke gegevens. Dus in het geval van een webwinkel kun je denken aan het bestelproces (omdat daar eventueel bankgegevens worden verstuurd). Verder zou je kunnen denken aan de pagina waar de klantgegevens (adres,postcode,plaats) worden weergegeven en gewijzigd kunnen worden.
Precies wat ik bedoel... dus zodra er persoonsgegevens verstuurt moeten worden.
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl