Re: Webwinkel Gerelateerde Links

61
http://www.e-ss.nl/Oplossingen_search-it.aspx

Search-IT: Laat bezoekers handig & snel zoeken op uw bestaande website/webshop!
- Handig & snel zoeken op uw webshop
- Gratis proberen op uw webshop
- Draait onafhankelijk van webshop dit gebeurd door onze Crawler oplossing Crawl-IT (http://www.e-ss.nl/Oplossingen_crawler.aspx)
- Makkelijk in te bouwen
- U hoeft geen data-bestand aan te leveren
- Geavanceerd zoekalgoritme

Adverteren op verschillende vergelijkingswebsites? http://www.e-ss.nl/Oplossingen_crawler_ ... sites.aspx
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

69
Afbeelding


Alles wat u nodig heeft om een webshop te starten.
Elke webshop start met een idee. Het is moeilijk om vooraf te voorzien welke tools u nodig heeft om uw idee tot een succes te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat u gewoon alles krijgt wat u nodig gaat hebben. U kunt uw webshop laten meegroeien met uw succes. Natuurlijk staan wij altijd klaar om u hierbij te helpen en te adviseren.

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

70
123WEBSHOP - Eenvoudig uw eigen webwinkel beginnen
Vandaag nog uw eigen webwinkel beginnen, zonder technische kennis. Onze webwinkel oplossing is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde online verkoper.

Voor een bedrag vanaf € 9,95 per maand haalt u een professionele webwinkel oplossing in huis welke alle mogelijkheden bevat die u nodig kunt hebben om uw webwinkel tot een succes te maken.
Eigen webwinkel beginnen - 123WEBSHOP.NL

PRODUCT-VIDEO'S verhogen de omzet en verlagen de retouren

72
Bepaalde producten hebben gewoon net iets meer uitleg nodig dan andere producten. Vaak heeft de webshopbezoeker niet voldoende aan een foto met wat specificaties van het product en wil hij/zij het product liever gedemonstreerd zien, en wel middels een product-filmpje.

Verhoog uw verkopen en verlaag uw retouren en het aantal service-calls in uw webshop of die van uw klanten, met betaalbare professioneel gepresenteerde product-video's, van Webshop-Presentator René Kogelman.

Een vaak gehoord argument: Productvideo’s maken kost te veel geld en nemen veel tijd in beslag.
Niet bij “webshoppresentator.nl”! U stuurt ons het product toe, wij verzorgen alles voor u in onze eigen studio, de presentatie, opname in HD, Multi-cam (meer-camera regie), montage en het retourneren van het product. U krijgt de video die u als webwinkel in uw eigen webshop kunt plaatsen of u kunt als fabrikant/groothandel/importeur de video weer door geven aan uw klanten, die op hun beurt de demonstratie-video dan weer rechtenvrij in hun onlineshop kunnen plaatsen. Doordat “webshoppresentator.nl” alles in eigen hand houdt zijn de professioneel gepresenteerde promotie-video’s door René Kogelman heel goed betaalbaar en zeer scherp geprijsd.

TV presentator Rene Kogelman is een zeer ervaren product-presentator. Deze ervaring heeft Rene opgedaan als TV-presentator bij diverse home-shopping zenders en tele-shopping zenders in binnen- en buitenland. René heeft deze kennis van TV vertaald naar web-tv. U kunt nu van zijn ervaring meeprofiteren door de producten in uw webshop, webwinkel, of online-shop professioneel te laten presenteren en demonstreren door René Kogelman.

Voorbeelden van productvideo’s vindt u op http://www.webshoppresentator.nl

Maar denkt u ook eens aan video’s met uitleg van het betalingsysteem, het voorstellen van een nieuwe collectie, een video-nieuwsbrief enz. enz.
Quotes:

@cormolenaar: video wordt erg belangrijk voor webwinkels! #ecommerce summit Barcelona
cormolenaar @webshoppresentr vooral video's verlagen het retourenpercentage!
(Cor Molenaar is bijzonder hoogleraar eMarketing & DistanceSelling)

Video wordt al langer gebruikt in webshopland. Maar de trend is dat video het primaire
communicatiemiddel gaat worden in de interactie met de klant, en niet slechts een klein
onderdeeltje van de productpagina. Meerdere studies tonen aan dat goed gebruik van
video effect heeft op de conversie. Maar video kan meer doen. Een heldere video kan
invloed hebben op de retourpercentages en het aantal servicetelefoontjes.
Bron: Twinklemagazine.nl

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

73
www.seomarktplaats.nl

SEO marktplaats brengt opdrachtnemers en opdrachtgevers met elkaar in contact op het gebied van internet marketing, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, website ontwikkeling, trainingen en domeinregistratie en hosting.

Gratis offertes aanvragen en kwalitatieve leads, dat is waar SEO marktplaats voor staat. Zoek en selecteer op meerdere criteria eenvoudig de juiste specialist (uit je regio) voor de beste prijs, dat is het gemak van SEO marktplaats.

Naast het matchen van opdrachtgevers met opdrachtnemers zijn er ook e-commerce vacatures, een SEO vraagbaak en blogs die voor webwinkeliers interessant zijn.
http://www.zoektermen.nl webmarketing bureau Breda
http://www.seomarktplaats.nl matcht opdrachtgevers met opdrachtnemers

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

74
Een webwinkel starten is rekening houden met:

* SEO
* SEA
* Platform
* Contentbeheer
* Affiliate marketing
* Payment service providers
* Social media
* Adwords
* CMS
* Voorraadbeheer
* Facebook
* Conversie optimalisatie
* Linkbuilding
* Etc.

Wij zijn de Webshop Helpers (http://www.webshophelpers.nl) en kunnen u helpen! Desgewenst kunnen wij het hele traject mbt het starten van een succesvolle webshop uit handen nemen.

Ook hebben wij zeer veel ervaring met het verbeteren van bestaande webshops!
Webshophelpers.nl

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

76
Hallo,

Webshop and Go maakt betaalbare, professionele webshops met Magento Go, hét nieuwe Software as a Service platform van Magento.

Magento Go is ideaal voor:

- Starters
- Webshop-eigenaren die nu met een Wordpress-plugin werken en tegen de beperkingen aan lopen

Kijk voor meer informatie op: http://www.webshopandgo.nl of stuur een mail naar info@webshopandgo.nl
Wij maken professionele, betaalbare webshops met Magento Go http://www.webshopandgo.nl

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

79
http://www.webwinkelanalyse.nl

Valt de conversie in uw webwinkel tegen?

Laat uw webwinkel dan eens analyseren door een expert. Waarschijnlijk bent u zeer tevreden over uw webwinkel, kunt u alle producten gemakkelijk vinden en is alles erg helder en duidelijk voor u. Maar is dat ook zo voor uw klanten?

Wij kijken met een kritische en onafhankelijke blik naar uw webwinkel. Daarnaast willen wij u helpen om uw webwinkel winstgevender te maken en zoeken daarom naar verbeterpunten. Als wij ons onderzoek afgerond hebben, krijgt u van ons een rapport waar volop verbeterpunten, adviezen en tips in staan. Het rapport wordt voor u volledig op maat gemaakt.

Het zijn meestal maar kleine aanpassingen die al een groot effect kunnen hebben op uw omzet. Kleine maar zeer relevante zaken die u als ondernemer gemakkelijk over het hoofd kunt zien, maar die wij als webwinkelanalist er snel uit kunnen filteren

Webwinkelanalyse.nl maakt al voor € 19,- een Quickscan van uw webwinkel. Een uitgebreidere analyse heeft u al voor € 59,-
Webwinkelanalyse.nl

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

82
E-bon, het nieuwe marketingkanaal voor de webwinkels!

E-bon is dé cadeaubon voor online shoppen die je online kunt bestellen en besteden. De E-bon is in te leveren bij alle aangesloten webwinkels! Je kunt op een eenvoudige manier acceptant worden van onze cadeaubon om een module toe te voegen aan je winkelwagen (beschikbaar voor Oscommerce, Zencart of Magento) of via een aantal betaalproviders zoals Ogone, Buckaroo, Multisafepay e.d.

Genereer zo meer traffic en omzet in je webwinkel! Voor meer info: http://www.e-bon.nl/
E-bon, dé cadeaubon voor online shoppen!

http://www.e-bon.nl <--> https://twitter.com/E_bon_

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

83
wat je ook wilt laten bezorgen, depakjesbode regelt het snel en voordelig!

Wil je bestellingen van klanten ook in het buitenland laten bezorgen?
Zoek je speciaal transport voor bijvoorbeeld etenswaren, bloemen of medische apparatuur?

depakjesbode biedt je graag de oplossing voor elk logistiek probleem. Geen vraag is voor ons te moeilijk. Samen kijken we graag naar een passend advies.

Al meer dan 25 jaar bezorgen wij zelfstandig post en pakketten. Met de juiste mensen op de juiste plaats wordt alles efficiënt vervoerd.

Met eigen vervoer werken wij voor gerenommeerde bedrijven als DHL, DPD en Selektvracht. Door samenwerkingen met diverse agentschappen en kwantum-vervoerscontracten kunnen wij de zending voordelig verzorgen.

Dit is altijd voordeliger dan wanneer je het zelf bij een verspreider aanbiedt. Zeker als het gaat om een niet-urgente zending kun je bij ons een groot voordeel halen.

Voor alle opdrachten geldt dat persoonlijke service voorop staat!
depakjesbode biedt je graag de oplossing voor elk logistiek probleem. Geen vraag is voor ons te moeilijk. Doe de gratis VerzendScan op onze website!

Re: Webwinkel Gerelateerde Links

90
jewinkelonline.nl

Bij Je Winkel Online kan je gemakkelijk je eigen webwinkel beginnen. We hebben verschillende pakketten om aan uw specifieke wensen te voldoen.
Uw webshop is gemakkelijk te beheren met onze geavanceerde doch gemakkelijk te gebruiken software. Voeg simpel uw producten toe en handel uw orders af met groot gemak. Wij gebruiken deze software zelf ook dagelijks en hebben het daarom van alle gemakken voorzien, bezoek de website voor meer informatie!
webshop starten