Ankabeauty & parfums

1
Ik ben ook nieuw hier,wij zijn leverancier van parfums en cosmetica.
Ik ben hier al een tijdje aanwezig,want van lezen leren wij ook weer nieuwe dingen,er staan hele goeie tips hier op de site,
Mijn naam is Anja en ben begonnen als verkoopster en later ook als leverancier van de creation lamis en de chris adams en de close 2 parfums,sinds kort ook de make-up lijn van paris memories.
Zo leuk om te doen.het is niet zo van dat doen we even,daar kom je toch echt snel van terug.
Ik had echt een jaar nodig om op te starten.

Re: Ankabeauty & parfums

2
Hoi Anja,

Welkom! Heb even op je site gekeken, ziet er leuk uit! Wellicht nog een paar tips: onderaan de site staat footer message, wellicht veranderen in "copyright 2011 Ankabeauty.nl" ? En de tellers op elke pagina komen ook een beetje amateuristisch over (maar dat is mijn mening).
Kon je site trouwens niet terugvinden in je bericht. Een heel gemakkelijke manier op je site in Google hoger te laten plaatsen is overal waar je maar kunt je link achterlaten (dus ook hier op het forum). Je kunt hiervoor een onderschrift instellen in je beheeromgeving, dat staat je link standaard onder elk bericht dat je plaatst. Wellicht doe je dit inmiddels al, maar in ieder geval bij deze.

Succes met je shop verder!

MVG Luc
Four Seasons Trading BV
http://www.4seasonstrade.com
http://www.fourseasonswebshop.nl

Re: Ankabeauty & parfums

3
Hoi dankjewel voor de tip,het probleempje is namelijk dat hij nog onder mijn website staat als
http://www.footyreflex-wellness.nl want sinds eergisteren heb ik footy moeten opgeven wegen gezondheids problemen,massage geven werd te zwaar,dus al een tijdje ben ik een het zoeken geweest wat ik wel kon doen,en zo is Ankabeauty & parfum geboren,wel eerst via mijn salon een aardige klantenkringen aan het opbouwen geweest,volgende week wordt als het goed is ook de naam van de link veranderd,eerst even bijkomen van de operatie die ik vandaag ondergaan heb.
Wel bedankt en alle tips zijn welkom.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.