Leuke cosmetica van een leuk bedrijf(je):)

1
Hoi allemaal,

Nadat ikzelf jarenlang in de cosmetica sector had gewerkt heb ik nu uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen. Een heel avontuur. Spannend hoor!! Leuk dus als jullie eens willen gaan kijken in m'n splinternieuwe webshop: http://www.cosmetica-store.nl.

Ik heb met veel cosmetica merken gewerkt en weet inmiddels dat hoge prijzen en grote namen niet alles willen zeggen. Ik heb dus heel erg bewust gezocht naar producten die écht waarmaken wat ze pretenderen en daar dan ook nog een redelijke prijs voor vragen (en dat viel niet mee kan ik je zeggen!! :wink: ).

Bovendien wilde ik niet alleen eerlijke prijzen maar ook eerlijke producten: geen chemische toestanden, niet getest op dieren, niet genetisch gemodificeerd, geen kleurstoffen, enz. Ik heb zelfs geweldige producten van BioVera. Zij gebruiken alleen grondstoffen uit de biologische landbouw en veeteelt (en ze kunnen dat nog bewijzen ook!).

Nou, jullie horen het: ik ben hartstikke enthousiast :)

Groetjes,

J

Re: Leuke cosmetica van een leuk bedrijf(je):)

4
Ze zeggen vaak: less is more. Maar hier is het toch wel heel less.
Als ik je hoorde vertellen over je webwinkel voelde ik de passie in je verhaal.
Vol enthousiasme ging ik kijken naar de webshop en daar zag ik niet eens wat tekst op de homepage.
Ik ben er zeker van dat jij veel klanten zou kunnen overtuigen om te kopen als je met al je passie vertelt zoals je in jouw forumpost hebt gedaan.

Maak de website wat aantrekkelijker door design maar vooral door boeiende en interessante informatie. Dat zal niet alleen meer bezoekers aantrekken maar dat kan er ook voor zorgen dat andere websites jouw informatie zullen aanprijzen en je zo bezoekers (lees mogelijke klanten) zullen brengen.
mijnmedi
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Leuke cosmetica van een leuk bedrijf(je):)

5
Hoi en welkom! Site er al leuk uit, alleen kan er nog wat meer tekst bij inderdaad. het verhaal bij " productinfo" is al goed, dit is leuk inleidend verhaal plus een paar USP's. Wellicht kun je dit op je homepage zetten? Dat oogt al een stuk interessanter denk ik. Maar een goed begin is zeker al gemaakt! Verder heel veel succes met je shop!

MVG Luc
Four Seasons Trading BV
http://www.4seasonstrade.com
http://www.fourseasonswebshop.nl