Vacature Internet Marketeer

1
We willen uitbreiden! Ben jij ondernemend, heb je een internetverslaving en ben je bijzonder nieuwsgierig naar alle veranderingen op het gebied van e-commerce in binnen- en buitenland? Dan zoeken we jou!

Wij zijn wij?
Wij, http://www.zietuwel.nl & http://www.eurolutions.nl, zijn een klein dynamisch en brutaal internetbureau gevestigd in Utrecht. We maken veel plezier, tafeltennistafel en drumstel zijn op de werkplek aanwezig. Maar we werken aan onze passie en als er gewerkt moet worden verwachten we 100% inzet en een zelfstandige en ondernemende mentaliteit waarbij het resultaat altijd op de eerste plek staat.

Wat zoeken wij?
Het is lastig een afgebakende vacature-tekst te schrijven want werkzaamheden zijn divers en jouw passie kan zomaar zorgen voor een nieuwe insteek. Maar de vacature krijgt het label 'Internet Marketeer' want uiteindelijk zul je vooral worden afgerekend op de zoekmachine en social media werkzaamheden die je uitvoert bij ons bedrijf. We zijn een klein innovatief team die werkt aan tientallen websites en eigenlijk zoeken we dus vooral een extra persoon die onze passie voor internet(commercie) wil delen en openstaat voor een groot scala aan werkzaamheden.

Internetwerk
Zowel eigen uitgaven (blogs/fora/websites) als opdrachtgevers (met name webwinkeliers) maken het werk enorm afwisselend. Je zult werken aan Google resultaten, socialmedia, blogs (schrijven/plaatsen), maar ook kleine technische werkzaamheden staan voor je op het programma. Kennis van alles verwachten we dus niet, maar een interesse om intern opgeleid te worden tot allround internetspecialist is wel een vereiste.

Uren/dagen flexibel
Het werk maar ook de dagen en uren zijn in overleg met jou. Wil je een webwinkel (of studie) beginnen/volgen en zoek je een parttime baan voor enkele dagen in de week voor vaste inkomsten tijdens je start? Parttime (starten) werken is geen probleem. Maar direct fulltime starten kan ook. Maar als wij onze kennis delen met jou, verwachten we wel dat jij in ieder geval langere tijd interesse hebt.

Vertel vooral over jezelf
Kennis van alles dat met internet te maken heeft kan nuttig zijn dus vertel vooral wat jou inspireert of wat je leren wilt. Wat heb jij met internet? Laat het weten! Niet enkel je werkervaring maar vooral persoonlijke activiteiten kunnen de doorslag geven.

We passen ons graag aan jou aan, maar verwachten wel inzet, passie en kennis. HBO denkniveau is eigenlijk geen overbodige luxe.

Alleen een studie of wat werkervaring overtuigt ons nog niet. Vertel dus vooral wat meer. Heb je een eigen blog of wel eens een startpagina beheerd? Weet je wat van Photoshop, websites beheren, en heb je een sterke mening over de verschillende mobiele ontwikkelingen en ecommerce? Ben je actief op socialmedia? We zoeken vooral een ondernemende medewerker met goede kennis van de Nederlandse taal en een echte internetpassie.

Hoe meer informatie en persoonlijker de reactie hoe beter! Reageren bij voorkeur met CV en eventuele andere bijlagen per e-mail.
Nu op mijn weblogs:
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.