Shopvizier

1
Professionele webwinkels met Ideal voor een betaalbare prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring en 50.000 klanten de marktleider op in the cloud gebaseerde webwinkels. Wij bieden u E-commerce volgens de huidige standaard.

http://www.shopvizier.nl

Re: Shopvizier

2
Shopvizier schreef:Professionele webwinkels met Ideal voor een betaalbare prijs. Met meer dan 20 jaar ervaring en 50.000 klanten de marktleider op in the cloud gebaseerde webwinkels. Wij bieden u E-commerce volgens de huidige standaard.

http://www.shopvizier.nl
Zo 50.000 klanten van de 36.000 NL webwinkels... Dat doe je goed...

en ook fijn dat Chantal van de referentiestichting bij jullie de telefoon opneemt.

Afbeelding
I came, I saw.... I got Zenned.
http://www.getzenned.nl

Re: Shopvizier

3
Heb de berichten even afgesplist van het link-draadje. Wat mij betreft mag hier een slotje op, want wat Shopvizier schrijft dat slaat nergens op. Laat hem nog heel even open voor wat input van de leden.

Op Twitter drie maal 0: Nul volgers, nul volgend, nul tweets. Wel erg rustig voor een marktleider.

Re: Shopvizier

4
eentje schreef: Zo 50.000 klanten van de 36.000 NL webwinkels... Dat doe je goed...
Als je bericht maar bizar genoeg is vinden moderators het blijkbaar boeiend genoeg om inhoudelijk te reageren en heb je dus zelfs met de meest commerciele topics alsnog een backlink gegenereert. Stiekem dus toch ergens chapeau voor de topicstarter die de mods om de tuin weet te leiden. ;-)
Nu op mijn weblogs:
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Shopvizier

7
Hi mensen onze advertentie maakt redelijk wat los zien we.
Misschien zijn we wat duidelijkheid verschuldigd. In tegenstelling tot andere webshop aanbieders die als strategie kiezen om de techniek als whitelabel aan te bieden hebben wij ervoor gekozen om dat niet te doen en vrij te geven dat wij werken met epages. Epages is marktleider in Europa en heeft reeds 50.000 klanten die hier gebruik van maken en wij zijn reseller en vertellen dat dus graag :-) de markt in Europa is wat groter dan 36.000 shops en onze oplossing verkoopt dus ook prima buiten NL.

Dat er nul berichten staan op twitter, tja.... Wellicht lopen we wat achter maar waren ons niet bewust dat kwaliteit gemeten wordt aan het aantal tweets? Is social media al zover joh? Goed om te weten dan beginnen we vanavond nog :-)

Maargoed dat we een start-up zijn is ook niet iets wat we willen verstoppen en had met een snelle KvK blik ook zo uitgevonden kunnen worden. Dus vandaar wellicht nog wat weinig tweets. Als start-up waren we zoekende om een vermelding te doen en kwamen zodoende hier.

gr Jos Smit

Re: Shopvizier

8
Het is niet dat wij ons verbazen over ondernemingen met nul tweets, integendeel.

Jijzelf komt binnen met onzin dat jij als marktleider al vijftigduizend webshops huisvest en al twintig jaar professioneel actief bent in de branche. Datgene maakt je niet erg geloofwaardig. Een simpel feitje als stockphotos bij referenties, of een leeg twitter-account, toont aan dat je een starter bent en geen marktleider dus noem jezelf dan vooral niet zo.

Dan even een tip voor jou, en eigenlijk alle nieuwe leden in het algemeen. Op fora als deze worden inhoudelijke discussies of zelfs simpele vragen zeer gewaardeerd maar leden die alleen komen om een berichtje te plaatsen met link naar de website en zinloze kreet over dat ze de beste, mooiste of grootste zijn, meestal minder. We verwijderen meestal dat soort berichten nl.
Nu op mijn weblogs: