introductie BullsI

1
Hallo Mede-ondernemers,

Al een aantal weken profiteren wij van de kennis die hier gedeeld wordt en daar zijn we jullie erg dankbaar voor. Maar nu onze webshop BullsI eindelijk online en werkzaam is, is het tijd om onszelf voor te stellen.

Wij zijn Frits (student) en Remi (ordermanager drukkerij), twee jonge ondernemers die al enige tijd met het idee rond liepen om een onderneming te starten. Na een aantal ideeën, uiteenlopend van bizar (het kweken van chihuahua's) tot erg risicovol (het beginnen van een karaoke bar), kwamen we tot de conclusie dat we moesten beginnen met iets waar onze passie ligt.

We zijn beide fan van plezierige/rare dingen die het leven opvrolijken. Omdat we regelmatig op websites zaten waar de nieuwste gifts/gadgets langs komen of worden gereviewed, kwamen we erachter dat er briljante artikelen bestaan, die helaas niet allemaal in Nederland te verkrijgen zijn. Of, als ze hier wel verkrijgbaar zijn, wegvallen in het grote assortiment wat veel webshops aanbieden. Tijd om daar verandering in te brengen.

Een idee was geboren, en enkele maanden later (nu) gegroeid tot een webshop. Omdat we beseften dat er al erg veel gadgetwebshops zijn vonden we dat wij het anders moesten doen. Vandaar een ietwat afwijkend design dan de gemiddelde webshop. Bovendien wilde we niet dat de klant overbodige info krijgt, dus geen banners en reclame. Tenslotte wilde we dat klanten door de bomen nog steeds het bos zien. Vandaar een klein assortiment. Een klein assortiment aan grootse producten.

Met trots delen delen we onze website http://www.bullsi.nl

We nodigen iedereen uit onze website te bezoeken en bewonderen, maar ook waar nodig is kritisch te aanschouwen, aangezien wij nog erg onervaren zijn.

Groeten
Frits en Remi
BullsI: een klein assortiment aan grootse producten!
http://www.bullsi.nl

Re: introductie BullsI

2
Hi & welkom!

Ben de meeste spullen van jullie webwinkel al vaak tegen gekomen. Waar ik toch wel het meest verbaasd over was, is de 'baardmuts'. Ik kan me toch echt niet voorbeelden dat er iemand, maar dan ook maar iemand in Nederland buiten rondloopt met zo'n muts. Voor op de scooter zou het iig wel ideaal zijn met de kou.

Leuk gedaan verder. Het is inderdaad zeer overzichtelijk gebleven door de 15 artikelen direct op de homepage weer te geven. Kun je je AV trouwens niet weergeven zoals je privacy statement? Die kleine lettertjes zijn namelijk niet te lezen en om nou meteen een bestand te moeten downloaden doe ik ook niet graag.

Héél veel succes!

PS: een kerstbal? kerst is al voorbij. :)

Re: introductie BullsI

4
Bedankt voor jullie positieve reacties, en RicardoV bedankt voor je kritiek! We gaan zeker kijken hoe en of we dit kunnen aanpassen.

Ik begrijp je verbazing over de Baardmuts, maar hoop dat je ongelijk hebt/krijgt. In Tilburg lopen in ieder geval de eerste al rond :)
BullsI: een klein assortiment aan grootse producten!
http://www.bullsi.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: introductie BullsI

9
Wederom bedankt voor de complimenten, en voor de tip. Ik ga zeker even met mijn collega (lees mede eigenaar) overleg plegen over de grootte van het lettertype.

De baardmuts is zichzelf in brabant al aan het bewijzen. We hebben al een aantal erg positeve reacties ontvangen van klanten. Helaas is het nu ver gedaan met de kou.
BullsI: een klein assortiment aan grootse producten!
http://www.bullsi.nl

Re: introductie BullsI

11
Jazeker, we zitten in brabant . Bedankt voor de carnavalstip! Vrijdag barst hier de chaos inderdaad weer los, en de baardmuts zou ook met carnaval voor een mooie verschijning zorgen.

Dit weekend was de baardmuts ook al bij live4you. Hoewel het een lelijke variant was, hoop ik toch dat Nederland gaat beseffen dat het een geweldig product is, helaas is de winter ver voorbij...
BullsI: een klein assortiment aan grootse producten!
http://www.bullsi.nl