Een trage webwinkel? Of benieuwd of die nog sneller kan?

1
Beste leden,

Wist je dat de snelheid van je webwinkel bepalend is voor meer dan alleen gebruiksgemak?

Zo is de snelheid van je webwinkel bepalend voor de volgende onderdelen:
  • usability (gebruikersgemak)
  • SEO (betere rankings binnen Google)
  • SEA (hogere kwaliteits score waardoor CPC lager uitvalt)
  • Conversie verhogend
Google maakt zich al jaren hard voor een sneller internet, hierdoor zijn binnen de algoritmes van de organische zoekmachine en van Adwords als onderdeel de snelheid van je website opgenomen. Snelle websites worden door Google beloond.

Heb jij interesse in een snellere webwinkel? Neem dan contact met ons op via erwin@doublemedia.nl, wij kunnen dan vrijblijvend een offerte voor je maken.

Met vriendelijke groet,

Erwin
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Een trage webwinkel? Of benieuwd of die nog sneller kan?

5
Nadeel van inhuren: Ze kijken wat er niet klopt (met zo'n zelfde tool) en veranderen bijvoorbeeld alle plaatjes voor je naar een veel kleiner formaat. En de site is sneller. Een half jaar later heb je echter allemaal nieuwe items in je webshop en omdat je niet weet wat (of hoe) er gebeurt is is daarna je website weer langzaam. Je moet op zijn minst zelf weten hoe het in elkaar zit. (Tenzij je iets als bol of wehkamp wordt maar die zitten hier niet met het probleem van een langzame website.)

Re: Een trage webwinkel? Of benieuwd of die nog sneller kan?

7
Tanya schreef:Aah, wat sneu... komt die man zich speciaal registreren om reclame te maken voor zijn eigen product, gaat iedereen hier tips geven over hoe je dat gratis zelf kan!
Een adwords campagne kun je ook gratis starten. Je kan gratis de zoektool van google gebruiken etc. Dit wilt niet zeggen dat je adwords campagne helemaal top wordt..

Mensen zoals TS zullen altijd meer kennis hebben om iets te verbeteren dan een geautomatiseerd systeem die standaard regeltjes voorschotelt.

Re: Een trage webwinkel? Of benieuwd of die nog sneller kan?

8
Sneu valt wel mee hoor, niet iedereen heeft de technische kennis om dergelijke zaken zelf uit te voeren.
Ik denk dat er bij 95% van de websites winst te behalen is in snelheid en dit beperkt zich niet alleen tot het optimaliseren van de plaatjes. Indien je het zelf kan, dan moet je dit zeker ook zelf doen. Kan je dit niet neem dan contact met ons op.

En zoals RicardoV zelf al zegt, Adwords is ook zelf te manage, maar wil je echte goede resultaten dan kun je het beter laten manage aangezien je als webwinkel houder niet alle taken op je kan nemen.