hoger scoren in google!!!!

1
Ik kan met sofware een link Pyramide van 15 web 2.0 web blogs en 5.000 geverifieerde backlinks creeren, welke goede resultaten zullen opleveren in het stijgen in de rankings.
je moet een artikel aanleveren, je domein naam en je belangrijkste keywords.
ik zal een rapport aanleveren waarin alle links vermeld staan.
stuur me even een mailtje op link7782@gmail.com de kosten zijn 25 euro en je bevindingen kun je hieronder plaatsen.

Re: hoger scoren in google!!!!

2
Ik ben zeer benieuwd of dit werkt en wacht de reacties van de SEO / Linkbuilding specialisten nog even af.
1999 eerste webshop met 2000 artikelen - 2012 5 webshops met meer dan 30.000 artikelen.

Re: hoger scoren in google!!!!

3
BicatoXL schreef:Ik ben zeer benieuwd of dit werkt en wacht de reacties van de SEO / Linkbuilding specialisten nog even af.
Wat wil je er precies over weten dan? Spammen, of ik bedoel links kopen, werkt totdat Google het ontdekt. Want het is tegen de richtlijnen van Google om op deze manier een linkprofiel op te bouwen. Het effect is uiteraard afhankelijk van de links die je krijgt. Het meeste is rommel maar veel meer zou je voor dit tarief ook niet mogen verwachten.

Prima middel voor bedrijven die het toch al niet zo nauw nemen met richtlijnen, wetten en gezag zeg maar.
Nu op mijn weblogs:
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: hoger scoren in google!!!!

5
Echt wie neemt zulke dingen nog serieus..

Ik hoop dat de laatste jaren het besef een beetje groeit dat dit soort acties (ik durf het geen seo te noemen) alleen korte termijn werkt en daarna voor een flinke penalty zal zorgen, waardoor je niet meer te vinden in de zoekmachine.


Je kan het ook al zien aan het feit dat hij geen website heeft en een gmail gebruikt voor 'zakelijke doeleinden'.

De waarheid is hard: Goede linkbuilding kost erg veel tijd een moeite. Ik snap dat mensen hopen op iets dat maar zo makkelijk als 1,2,3 werkt, maar helaas zo werkt het niet ;)
Online Marketing Blog Handleiding: Hoe maak ik een website?

Re: hoger scoren in google!!!!

6
Ik ben het met jullie eens. Deze manier van linkbuilding werkt niet. Dit is niet hoe Google het graag wilt zien. Het bedenken van een linkbait actie kan wel goed werken. Onderzoek bijvoorbeeld iets wat mensen graag willen hebben in jouw niche en biedt het gratis aan. Je kan een hoop links verwachten als de aanbieding aanslaat.

Een andere manier om met backlinks hoger te komen is het beantwoorden van vragen. Maak een lijst van alle vragen die mensen in jouw markt hebben en beantwoord alle vragen op je blog. Eventueel per video.

Meng jezelf ook in gesprekken en kijk of je andermans vragen kan beantwoorden. Blog ook vooral over dingen waar je concurrenten juist niet over bloggen. Een eigen onderzoek of een vergelijking bijvoorbeeld, kan een hoop nieuwe links opleveren.

Eén van mijn favoriete linkbuilding technieken is het schrijven van artikelen op andermans websites. Gastartikelen noem je dat. Dat betekent dat je voor andere webmasters (of bloggers) in de pen kruipt om artikelen en andere interessante inhoud te maken. Je hebt er beide profijt van; de webmaster krijgt gratis content aangeleverd en degene die hoger in Google wilt scoren heeft er een backlink bij - en ook nog wat extra bezoekers. Begin een vriendschappelijke relatie met de bloggers in jouw markt en wees actief op elkaars site. Dat kan niet alleen tot extra backlinks leiden, maar ook een hoop andere mooie dingen opleveren.
Artikel met SEO tips voor webwinkel

Re: hoger scoren in google!!!!

7
Ik sluit me aan bij James-.
Linkbuilding is een langdurig proces. Eerlijkheid duurt het langst. Probeer via een organische nette manier aan je relevante backlinks te komen. Niet de ene maand honderden backlinks en dan een paar maanden niet. Niet alleen maar verwijzen naar je hoofddomein en niet slechts 1 of 2 anchorteksten gebruiken.
http://www.zoektermen.nl webmarketing bureau Breda
http://www.seomarktplaats.nl matcht opdrachtgevers met opdrachtnemers

Re: hoger scoren in google!!!!

8
Met alle respect voor topic starter. Zijn manier van werken kan inderdaad voor een stijging zorgen, maar helaas van korte duur. Daarna zal de website in de meeste gevallen vele plaatsen lager ranken dan oorspronkelijk.
Topic starter kan beter niet zo snel zoveel backlinks creëren, maar deze in stappen uitvoeren met toch minstens enkele weken tussen elke stap.
Ik ben zijn dienst niet aan het afkraken...

Hoger scoren in Google doe je met het volgende:
zoekwoorden onderzoek => on page optimalisatie => off page optimalisatie door voor one way backlinks te zorgen => etc...
No cure no pay zoekmachine optimalisatie, zoekmachine vriendelijk webdesign, Google Adwords,...