ff voorstellen

1
Hallo allemaal. Mijn naam is Petra en ik ben sinds 1 april gestart met mijn webshop, kadotaartenenzo.nl Ik wilde in eerste instantie alleen luiertaarten verkopen, maar inmiddels is het al uitgebreid naar handdoektaarten, kadopakketten en andere artikelen.

Verder ontwikkelt mijn man webshops in eigen beheer, zonder standaard pakketten. En hebben we nog ideeën voor nog enkele webshops te gaan opstarten in de nabije toekomst.

Ik hoop op dit forum nog flink wat te leren. :D

Re: ff voorstellen

2
Hoi, welkom.

Altijd leuk weer een enthousiast persoon erbij :)

Nog genoeg te doen zie ik zo ;)

Code: Selecteer alles

Home Analysis
URL
http://kadotaartenenzo.nl/
Length: 19 characters

Title
Kadotaartenenzo.nl, altijd een uniek geschenk

Length: 45 characters
Meta description

Kadotaarten enzo is een online winkel met kado-artikelen voor feestelijke gelegenheden, zoals geboortes, verjaardagen en bruiloften. Graag bieden wij ook unieke kado artikelen, bij ons is een kadotaart nooit hetzelfde. Een kadotaart die verkocht is, komt doorgaans niet meer exact hetzelfde terug op de website. U weet dat u hiermee dus echt een uniek kado in handen heeft.
Length: 375 characters

Meta keywords
Count: 0 keywords
Length: 0 characters

Headings
H1 	H2 	H3 	H4 	H5 	H6
0 	0 	0 	0 	0 	0

Images
We found 22 images on this page.
22 ALT attributes are empty or missing.

Text/HTML ratio
19.17%
Maar hier kun je enorm veel van elkaar leren, veel plezier :)
Videosysteem voor webwinkeliers om seriematig en betaalbaar video te produceren

Re: ff voorstellen

4
ErwindeB schreef:Welkom op het forum.
Verder ontwikkelt mijn man webshops in eigen beheer, zonder standaard pakketten.
Laat je man even het volgende artikel lezen http://nl.wikipedia.org/wiki/SQL-injectie
Dit dus. Ik zou echt enorm opletten wanneer je zelf een webwinkel gaat programmeren. Laatst had ik een bepaald product nodig wat maar bij één (web)winkel in Nederland te koop was, de webwinkel oogde weliswaar wat amateuristisch, maar uiteindelijk tegen beter weten in toch maar gekocht. Vervolgens bekeek ik online mijn factuur welke een url had in de vorm van http://www.webwinkel.nl/factuur.php?id=800. Ik dus benieuwd wat er zou gaan gebeuren als ik die 800 naar 799 zou veranderen. En ja hoor, ik kon ze alle 800 inzien :|.

Voor de rest heet ik je hartelijk welkom :)
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.