Welk programma

1
Goedendag,

Ik heb al ruime ervaring met webshop's, Maar nu wil ik een webshop gaan beginnen bij een open sourch systeem. Nou zie ik dat je het moet downloaden en openen in een Zip file, Alleen het punt is ik weet totaal niet wat ik moet doen als ik al die mappen zie staan???


Weet hier iemand raad mee?


Groet,
Marlon.

Re: Welk programma

2
Met alle respect, maar als ik je vraag hier lees zou ik hier niet aan beginnen http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?f=2&t=4989.

Die mappen moeten, als het goed is, allemaal geupload worden naar de server. Dit doe je middels een FTP programma als Filezilla of één van de andere honderden alternatieven. De gegevens voor je FTP kan je opvragen bij je hosting bedrijf waar je je website ondergebracht hebt.

Re: Welk programma

3
Wat mijn voorganger ook zegt weet ik niet of je dit wel met gaan doen. Ok ik heb er ook niet heel veel verstand van maar de basis ken ik wel. Ik zou mij eerst heel goed in gaan lezen voordat je hiermee wat gaat doen :)
Nu voor iedereen: https://webwinkelvragen.nl/. Meld je snel aan!
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.