E-Commerce topper gezocht!

1
Ben jij als E-Commerce Manager toe aan een nieuwe uitdaging?

Wil je als E-Commerce Manager werken bij onze klant in de retail? Gaat jouw hart sneller kloppen om met een klein team optimaal resultaat te boeken met online innovaties en houd je ervan deze uit te proberen? Voor een kleine retailer in de schoenmode die nu zijn slag wil slaan op het gebied van Online Marketing zijn wij op zoek naar een Webshop Manager die structuur inbrengt en die het huidige team kan (uit)bouwen en laten excelleren.Je gaat je eigen team samenstellen en zorgt er samen voor dat de webshop nog succesvoller wordt.

De E-Commerce Manager draagt zorgt voor de usability van de website en webshop. Je hebt een grote mate van vrijheid om invulling te geven aan jouw rol.

In deze functie ben je continue op zoek naar verbeteringen van de online media op het gebied van de eigen website, webshop en Social Media.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor een verhoging van omzet en rendement van de groeiende webshop. Het coördineren van de content van de internetsites, het opstellen en uitvoeren van een online marketing jaarplan en het optimaliseren van alle online marketingkanalen (SEO/SEA, affiliate, re-targeting en prijsvergelijkers) behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Jij zorgt door middel van optimalisatie (AB-testing) ervoor dat de webshop up to date is en aansluit op de consumentenbehoefte en de ontwikkeling in de markt. Je bent verantwoordelijk voor het budget en zet strategische lijnen en kaders uit.

Jouw team bestaat uit 2 online marketeers, een hoofd en medewerker klantenservice.

Naar wie zijn we op zoek?

Jij hebt:

HBO werk- en denkniveau
Minimaal 5-7 jaar ervaring in de online marketing en E-commerce, waarvan minimaal 2 – 3 jaar als Manager E-commerce/ Manager Webshop
Ervaring in de modebranche of retail is een pré
Ervaring met het uitzetten van strategische lijnen en kaders
Ervaring in het aansturen van een technische partner
Ervaring met webanalytics

Jij bent:

Conversie- en salesgedreven
Analytisch
Empatisch
Proactief
Teamspeler
Wat bieden we?

Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Locatie: Zwolle

Link: http://www.spargle.nl/vacatures/senior- ... ce-manager

Ben jij de E-Commerce Manager die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar Nicole@spargle.com. Voor meer informatie kun je tevens contact opnemen met Nicole van Thoor, telefoon 06 205 19 212.