Geoptimaliseerde Magento Commerce hosting voor iedereen

1
Voor elke Magento webshop heeft FireMultimedia een passende hosting oplossing. Neem contact op om de best passende oplossing voor u te bespreken. Naast de hosting kunnen wij u ook van dienst zijn met de ontwikkeling, onderhoud en promotie van uw webshop.

Hosting
Shared Magento Commerce hosting
Shared hosting is geschikt voor startende webshops en webshops in ontwikkeling. Bij shared hosting is back-up inbegrepen en installeren wij indien gewenst Magento Commerce voor u. Shared hosting voor Magento is beschikbaar vanaf € 50,42 per jaar. Bezoek http://www.firemultimedia.nl/hosting/shared-hosting voor meer informatie over Shared hosting.

Geoptimaliseerde Magento Commerce VPS server
Een VPS server is geschikt voor middelgrote tot grote webshops die een hogere snelheid willen halen. Voor meer informatie over een VPS server bezoek http://www.firemultimedia.nl/hosting/vps-hosting.

Mogelijkheden Magento Commerce hosting
• Back-up op een externe locatie en elke gewenste frequentie is mogelijk.
• SSL certificaat voor een veilige verbinding
• Uitgebreide support mogelijkheden

Waarom Magento Commerce hosting van FireMultimedia?
• FireMultimedia heeft ruim 4 jaar ervaring met Magento Commerce, zowel aan de hosting kant als de ontwikkeling van Magento webshops.
• Bij FireMultimedia heeft u voldoende mogelijkheden om door te groeien.
• Alle hosting diensten worden aangeboden vanuit goed beveiligde datacentra in Nederland.

Meer informatie en bestellen
Heeft u nog vragen of wilt u bestellen neem dan gerust contact op per e-mail op info@firemultimedia.nl of telefonisch 0416 71 20 04. Bestellen van standaard oplossingen kan ook via de website, http://www.firemultimedia.nl/hosting.

Voorwaarden
Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze rechtsbetrekkingen de algemene voorwaarden van FireMultimedia van toepassing. Deze kunt u inzien en downloaden op http://www.firemultimedia.nl/algemene-voorwaarden. Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld.
https://www.firemultimedia.nl