Blog zoekt (beginnende) webshop

1
Hallo allemaal!
Wij hebben sinds april een weblog die het steeds beter doet. We hebben rond de 100 - 120 bezoekers per dag en dit wordt elke dag meer. We zijn op zoek naar een beginnende webwinkel waar we een interview mee kunnen doen (die komt op de blog), en waar we een winactie mee zouden kunnen organiseren. Het liefste zouden wij hebben wat we wat korting hiervoor kregen om dit te kunnen betalen. Zo krijgen we beiden wat publiciteit.
De doelgroep van onze blog zijn meiden tussen de 15 en 20 jaar, en dat is ook gebleken uit een enquête die we hebben gehouden. We zouden dus niets hebben aan bijvoorbeeld een webshop voor kinderspullen, aangezien dat niet veel met onze doelgroep te maken heeft.
We hopen dat iemand interesse heeft.

Groetjes,
Papieren Vlinders
(We hebben ook een blogspot met dezelfde naam maar ik weet niet zeker of reclame mag hier.)


Oh! Bijna wat vergeten. Als U interesse hebt, email dan naar papierenvlinders@hotmail.com

Re: Blog zoekt (beginnende) webshop

2
Extra publiciteit is altijd welkom. Waarom zoek je juist een beginnende webwinkel? En kan je de URL van je blog erbij vermelden? Dan weten we waar het over gaat en of het aansluit bij aanbod van een webwinkel.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.