Re: Ervaring gratis Magento One Ste Checkout

3
eentje schreef:Waarom te mooi om waar te zijn?
Voor o.a. Zen Cart bestaat er al sinds jaar en dag een gratis one-step-checkout.
Waarom voor Magento dan niet?
Goede vondst! Heb al een kopie gedownload, toegevoegd aan mijn uitproberen @todo lijst.

Het was natuurlijk wachten tot het een keer ging gebeuren, er zijn nu al zoveel van die modules. Dit bedrijf gebruikt het als promotie voor zijn andere $$$ modules.

Magento heeft als "voordeel" dat het moeilijk te doorgronden is. Een module die werkt, en ook werkt in verschillende versies, schrijf je niet zo maar even. Daarom is het aantal programmeurs dat er tijd en moeite in stop een stuk kleiner; en als ze het doen, willen ze daarvoor betaald worden.

Daar heb ik niet echt een probleem mee, als ik voor $100 een module kan kopen die mij 3 weken programmeren bespaart is de keuze snel gemaakt.
http://foury.nl -- Foury – Mode en Geschenken voor jou
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Ervaring gratis Magento One Ste Checkout

5
Maverickje schreef:Ik heb deze geinstalleerd en werkt prima, ik heb alleen nog twee probleempjes.
Te zien op http://www.lingerie-heaven.nl/onepagecheckout/
Ten eerste is niet alles vertaald, weet iemand waar ik dit kan veranderen?
Ten tweede staat bij telefoonnummer standaard admin ingevuld. Dit moet ook weg.
Ook de button place your order moet in het nederlands. waar kan ik dat vinden?
Zo te zien had je hem weer uitgeschakeld. Vond het ook wel leuk om een HTC telefoon te kopen terwijl ik echt iets heel anders verwachte 8)

Voor vertalingen zijn er in Magento een aantal opties.

Als wat files aanpassen geen probleem is kijk of deze module een CSV vertalings bestand heeft geplaatst in /app/locale/en_US , kopieer die dan naar /app/locale/nl_NL en pas hem aan. Daarna de Magento cache vernieuwen.

Een andere optie is via het Admin gedeelte : Configuratie > Ontwikkelaar > Inline vertalen, en dan "Ingeschakeld voor FrontEnd" aan zetten. Je kunt de teksten dan direct op de website aanpassen.
http://foury.nl -- Foury – Mode en Geschenken voor jou

Re: Ervaring gratis Magento One Ste Checkout

9
Wij (http://www.huisentuinwinkel.nl maken gebruik van de gratis CSS-oplossing en deze is niet compleet one-step maar voor ons goed genoeg. Hier vindt je Nederlandse tekst en uitleg:http://www.h-o.nl/blog/improved_magento ... _css_only/
Met een beetje kennis van CSS ook weer zo af te stemmen op de gebruikte webstijle. Ik heb deze gebruikt voor Magento 1.4.2 1.6 en nu voor 1.7.x
PDM internetdiensten voor bouwen en onderhouden van webwinkels & websites.