witgoed laten bezorgen

1
Beste,

Voor mijn webwinkel wil ik wit en bruingoed laten bezorgen en installeren bij eindgebruiker.
Maar na heel wat verschillende bedrijven te hebben gebeldt is er niet 1 die mij een anwoord kan geven.

Alle tips en adviezen zijn welkom

Re: witgoed laten bezorgen

2
Scheer & Foppen / Modern.nl / Bobshop hebben daar een goed landelijk netwerk voor. Weet alleen niet of derden daar ook gebruik van kunnen maken.

Ze doen wel zaken via affiliatenetwerken M4N en TradeTracker.

Re: witgoed laten bezorgen

3
Bedankt voor je reactie,

Scheer & Foppen maken gebruik van E-Man logistiek.
Maar hun nemen om 17.00 de telefoon niet meer op en ik wil ook bestelling om bijvoorbeeld 17.15 kunnen aangeven
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: witgoed laten bezorgen

5
Oud topic ... maar Rinaldo al een oplossing gevonden?

Wij hebben ook een witgoed webshop en bezorgen de apparaten gewoon zelf. Maar niet door hele land. Wij zitten hier in de randstad, een apparaat ff naar Groningen of Maastricht brengen is gewoon heel simpel geen optie. Bestellingen van buiten ons "verzorgingsgebied" accepteren wij dan ook niet. Hebben we duidelijk op de site staan en tijdens het bestellen als de klant een postcode invult die buiten ons gebied ligt, krijg deze klant een melding dat we de bestelling niet accepteren.

Bij klanten die niet te ver weg zitten, is het later als er iets is met een wasmachine ook mogelijk er langs te gaan voor reparatie. Want dat doen we ook, apparaten repareren die (buiten de garantie) kapot gaan. Van dat repareren hebben we ook inkomsten, maar vaak gebeurt het ook dat een klant ervoor kiest om het apparaat te vervangen. Dan leveren we een nieuwe en nemen de oude mee. Soms moet een wasmachine naar de vliering en dat doen we dan. Het is zo goed als onmogelijk om dat allemaal uit te besteden aan een ander.

Re: witgoed laten bezorgen

6
PostNL extra@home doet dit ook. Klanten krijgen dan een sms met verwachte bezorgtijdstip en met een vrachtwagen wordt alles geleverd.

Van Spreuwel Transport doet dit ook geloof ik.
Ex: webwinkelier.
Huidig: Jr. SEO specialist