Retour en rembourskosten

1
Even een vraagje.. hoe zit het met het terugstorten van het aankoopbedrag als iemand de bestelling onder rembours heeft verzonden? Is het wettelijk verplicht om ook de rembours kosten terug te storten ipv alleen de verzendkosten voor de heenzending?

Re: Retour en rembourskosten

2
Het aankoopbedrag + verzendkosten moet terug gestort worden. En of je het nou gewoon verzonden hebt, aangetekend, rembours of van mij part per snel-vliegtuig. Het blijven verzendkosten.
Rembourskosten zijn ook gewoon verzendkosten.

Wat de klant aan jou hebt betaald, zal je terug moeten betalen.
http://www.horsetopshop.nl

Re: Retour en rembourskosten

3
Nee dat is niet waar. Je hoeft slechts de normale verzendkosten te retourneren.
Rembourskosten zijn additionele kosten en hoeven niet retour betaald te worden.

Re: Retour en rembourskosten

4
Heb het even nagezocht en alleen als de klant zelf kiest voor een duurdere verzendmethode dan hoeft het bedrijf alleen de goedkoopste verzendmethode te vergoeden. Rembourskosten worden meer gezien als betaalkosten niet als wijze van levering. Deze kosten moeten bij retournering vergoed worden aan de klant.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.