iPhone hoesjes affiliate website

1
Ik verkoop mijn iPhone hoesjes website, gebaseerd op affliate. Mijn idee was goed, ik heb er leuk mee verkocht. Tot enkele bestellingen per week. Echter door tijdgebrek is de website in achterstand geraakt. Dat blijkt ook wel omdat de affiliate linkjes niet meer (volledig) werken. Simpel op te lossen, maar voor mij nu niet meer aan de orde. Ik ben me gaan richten op andere takken van websites en deze website past niet meer in mijn portfolio.

Ik bied daarom nu http://iphone4cover.nl/ te koop aan. De domeinnaam heeft al geschiedenis in Google een PR van 1 en actief sinds juni 2010.

Een en andere is over te nemen (dump van database tabellen en website bestanden, plus domeinaam) voor slechts 50 Euro exclusief BTW. Ik lever dit pakket met een factuur.

Vragen? Ik lees ze graag.
Webshop verbeteren? Wij helpen je graag. Van productomschrijvingen tot Google Shopping feeds. http://www.webenmeer.com

Re: iPhone hoesjes affiliate website

3
Bedankt voor je "commentaar" op mijn post. Wat ik er mee moet weet ik niet, het gaat hier immers over het affiliate principe.

Inmiddels even een andere feed geladen. Deze hoesjes kunnen nu dus besteld worden bij de leverancier. Ik lever ook een documentje mee hoe jezelf deze feeds kunt laden en hoe je deze automatisch kunt updaten.
Webshop verbeteren? Wij helpen je graag. Van productomschrijvingen tot Google Shopping feeds. http://www.webenmeer.com