Punchtab giveaways, loyalty program & award badges

1
Hoi allemaal,

Ik wilde het volgende met jullie delen (mocht je het nog niet weten):

Sinds vandaag heb ik op mijn website een give away actie lopen via https://www.punchtab.com/

Je kunt sowieso voor een 30 dagen gratis trial gaan, maar hierna is er ook de mogelijkheid om gratis gebruik te blijven maken (wel met wat reclame volgens mij). Het kost je dus alleen de prijs die je weggeeft.

Het werkt echt super simpel en mensen kunnen zich inschrijven via email of via facebook. Ook delen levert meer entries op en je kunt zelf aangeven dat mensen meer entries kunnen krijgen door bijvoorbeeld je facebook pagina te liken etc.

Ik heb het hier op mijn website staan: http://www.directgame.nl/social/give-away/
Ook kun je dit integreren met facebook, zie mijn pagina bijvoorbeeld: http://ptab.it/Oi8s
Tevens kun je ook een stuk code krijgen om de give away als kleine banner ergens op je website te plaatsen. Ik heb dit onderin gedaan.

Wat misschien ook leuk is, is om een waardebon/kortingscode weg te geven voor je eigen webwinkel. Zo kun je bijvoorbeeld een waardebon van € 25,- verloten. Degene die hem wint moet hierna dus eerst wel iets bij je aankopen en de code ook echt gebruiken. Koopt hij niets of doet hij niets met de waardebon, dan ben je niet je € 25,- kwijt, maar heb je ondertussen wel van (hopelijke) vele anderen ook een 'like', een share met vrienden etc. gehad. In dit geval is het dus gratis marketing.

Ik ben erg benieuwd of veel mensen zich in gaan schrijven en hoeveel extra 'likes' etc dit oplevert. Volgens mij werkt dit een stuk prettiger dan de 'like, share en win' acties via standaard facebook posts.

Gr. Jordy
DirectGame.nl - Dé webshop voor gamers!