PSP voor België

1
Wat zijn jullie ervaringen met Payment Service Providers gericht op de Belgische markt?
De klant waarvoor ik de shop bouw wil als betaalmogelijkheden Creditcard en Bancontact.
Omdat het een startende shop is dacht ik aan Targetpay. Maar ik hoor graag jullie ervaringen en tips.
met vriendelijke groet,
Alain Lankers

Juiste Vorm webdesign | WordPress | Joomla
http://www.juistevorm.nl
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: PSP voor België

5
Alain,
er zijn veel verschillende collecterende Payment Service Providers die je kan inschakelen die ook de Belgische markt faciliteren. Voor België is het belangrijk dt je bankcontact/ mr cash als betaalmethode aanbiedt. Dit is vergelijkbaar met iDEAL in NL. Daarnaast kan je creditcards en bijvoorbeeld Paypal inzetten om meer keuze te bieden en vertrouwen naar de potentiele klant uit te stralen.
Voor een startende onderneming zijn TargetPay, MultiSafePay, Docdata Payments en Sisow erg geschikt en goed geprijst. Via onze site krijg je bij aanmelding extra kortingen.

Succes.

Het team van OverOnlineBetalen
http://www.overonlinebetalen.nl

Re: PSP voor België

7
Welke PSP men ook gebruikt, belangrijk is de (na)service dat men aanbiedt. Vooraf informeren wat kan en niet kan, wat geïmplementeerd kan worden of niet. En natuurlijk de kosten! Het verhaal over wat kan - in de nabije toekomst - binnen Europa of daarbuiten is voor mij een verkoopargument dat niet meer geldt. Ik zie in de komende jaren een éénvormig systeem voor online betalingen binnen de EU. Gedaan met iDeal of MisterCash...alles via het Maestro gebeuren!