WooCommerce- Woo Theme-Sentient - probleem met weergave foto

1
Beste forum lezers,

Ik heb twee webwinkels onder licentie en ik wil nu eens proberen om met Wordpress zelf een webwinkel te maken en te hosten bij mijn provider. Ik heb een url genomen en WP geïnstalleerd en een WooTheme gekocht voor 55 dollar. Tot zover gaat alles goed. Nu wil ik de winkel gaan vullen met producten maar ik krijg met geen mogelijkheid de plaatjes van die producten goed. De bedoeling van het thema en dat vind ik ook leuk dat ze in verschillende maten in een grid worden weergegeven. Dat gebeurd ook, echter lijkt wel of het thema maar wat doet met de plaatjes, zoomen op een bepaald gedeelte, niet gecentreerd, blurry et cetera. Nu kun je de media instellen op verschillende plekken, onder categorieën in WooCommerce, in de Sentient thema instellingen en in in de algemene instellingen. Niks maakt verschil echter. ThemeForrest ( de verkoper), geeft geen support, bij WooThemes ( de makers) moet ik een betaald abonnement nemen om een vraag te stellen en op het algemene WP forum verdwaal je in duizenden posts.

zo zien de plaatjes er bij mij uit: http://www.icoverlover.nl
Zo zien ze in de demo shop van het theme eruit:http://demo2.woothemes.com/?name=sentient

Iemand een idee? Thanks.

Re: WooCommerce- Woo Theme-Sentient - probleem met weergave

2
i-mobile schreef:ThemeForrest ( de verkoper), geeft geen suppor
http://themeforest.net/item/sentient/4137860/support

En theme support:
http://docs.woothemes.com/document/sentient/

Met je aankoop en een account kun je ook gebruik maken van het forum en de support tickets.

In het algemeen: hogere kwaliteit foto's gebruiken, met meer background (wit) om de producten heen. Om de afbeeldingen te optimaliseren kun je de smush.it plugin gebruiken.
Zonnepakje - UV kleding voor kinderen en volwassenen

Re: WooCommerce- Woo Theme-Sentient - probleem met weergave

3
Dank voor je snelle antwoord, nee Theme Forrest geeft geen support op het product inhoudelijk, wel uiteraard over hun site en downloaden en betalen van producten , ze schrijven:

Authors can choose to support their items but this is optional and may vary.

Met die support pagina's kom ik er er niet uit, andere resoluties instellen bij "Dynamic Image Resizing" biedt geen soelaas. Elk plaatje dat ik heb aanpassen en meer wit ruimte er omheen geven is echt teveel werk. Ook heb ik geprobeerd plaatjes in verschillende resoluties te up loaden. Ook hoge resolutie, maar het maakt geen verschil. Iets in de CSS over ruled heb ik het idee, ik lees hier bijvoorbeeld ( onderstaand url) van veel mensen die ook dagen en weken hebben gezocht ( in de reacties) maar elke situatie is net weer iets anders. En in de programmeer taal wil ik het liefst niet komen.
http://www.thedesignguys.co.uk/woocomme ... ng-problem
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: WooCommerce- Woo Theme-Sentient - probleem met weergave

6
Ben er inmiddels achter dat je met de licentie code van themeForrest wel een support account kan aanmaken bij Woothemes ( was een beetje verborgen). Daar heb ik een ticket aangemaakt en kreeg ik een mail dat ik de resolutie moet wijzigen in het categorie tab blad van Woocommerce en daarna de regenerate plugin downloaden en dat uitvoeren. Dat had ik al gedaan en was geen oplossing, wel schreef men mij dat de plaatjes het beste 500x500 pixels konden zijn. Daar heb ik er een paar van gemaakt en alles van WP op 500 pixels gezet en de test producten zien er aardig uit. Dus ik ga daar even mee verder. Kan hier een slotje op voor nu. thanks.