Feedback gevraagd

1
We zijn nog niet officieel online, maar de website staat er al wel. Graag ontvang ik van jullie elke vorm van feedback die mogelijk is, ik kan wel wat hebben :P


http://bit.ly/1hQeNTU

P.S. gelieve geen directe links te plaatsen, bvd.

Re: Feedback gevraagd

2
Beste Henk,

In me eerste oogopslag een mooie overzichtelijke site. Ik vind wel dat de tekst veel links bevat. Opzich is dat niet een probleem maar het wordt bijna een zwart en oranje tekst. Misschien kun je de links en dezelfde kleur doen als de rest van de tekst?

Bij elk product staat 'in bestelling' wat betekend dit?

Verder is het een duidelijke site!

Succes!

Re: Feedback gevraagd

3
Hallo,

Bedankt voor je bericht. Ik ben het met je eens vwb de hoeveelheid oranje links. Ik heb ze "omgedraaid". Oftewel, standaard zwart en de hover oranje. Het ziet er zo een stuk rustiger uit denk ik.

De "in bestelling" is eigenlijk het tegenovergestelde van "op voorraad". We werken alleen met eigen voorraad, dus geen dropshipping. Een deel van die voorraad is nog niet binnen, maar ook de nieuwe adreslabels, folders en dozen komen deze week.

Re: Feedback gevraagd

4
Ik krijg een melding dat je SSL-certificaat niet betrouwbaar is.
Als ik klik op 'toch doorgaan', krijg ik dit te zien:
Welcome to ***.nl
To change this page, upload a new index.html to your private_html folder

Als ik dan https verander in http krijg ik wel de site, maar daar moet dus nog even naar gekeken worden ;).
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Feedback gevraagd

6
Kun je 'in bestelling' niet aanpassen naar 'op aanvraag'? Voor mij was dat namelijk onduidelijk. Maar misschien zien andere ondernemers dat niet zo?

Re: Feedback gevraagd

7
Bekertje schreef:Kun je 'in bestelling' niet aanpassen naar 'op aanvraag'? Voor mij was dat namelijk onduidelijk. Maar misschien zien andere ondernemers dat niet zo?
Ik zal eens kijken of ik daar een wat betere term voor kan vinden. In principe is straks alles vanuit eigen voorraad leverbaar en zal de "in bestelling" status zelden verschijnen.

Re: Feedback gevraagd

8
Waarom zijn alle (?) genoemde prijzen ex btw? Het is voor mij niet duidelijk of je aan handelaren of particulieren levert.

Re: Feedback gevraagd

10
Voor mij was dit direct duidelijk dat het zakelijk was. Denk ook niet dat de gemiddelde particulier €500 aan een camerasysteem gaat uitgeven. Maar ik kan me hierin vergissen natuurlijk.

Re: Feedback gevraagd

12
Ik zou wat goedkopere producten tot €500 op de homepage doen. Nu wek je de indruk dat je best duur bent. Dat komt ook dan het plaatje vrijwel hetzelfde is maar de prijs wel omhoog gaat.

Verder ziet het er netjes en overzichtelijk uit.