Vormgeving en Visuele Communicatie voor webshops Aangeboden

1
Vormgeving en Visuele Communicatie voor webshops Aangeboden,

Hoe goed communiceert uw webshop?
Wist u dat de eerste indruk van een bezoeker, dan wel het uiterlijk en sfeer van uw webwinkel, grote impact heeft op het "blijven hangen" ,"terugkomen" en "verkoop" van een bezoeker in uw winkel? Belangrijk is dus, goede communicatieve vormgeving, dat uw bedrijf en producten vertegenwoordigt.

Zoekt u nog naar een betaalbare professionele vormgever voor bijvoorbeeld een reclame, promotie banners, een logo (huisstijl) of de gehele vormgeving voor uw webwinkel?

Ik ben na zevem jaar reclame, grafische vormgeving en illustraties te maken, mijn eigen ontwerpbureau begonnen. Daarvan kan u profiteren, omdat ik zelf nog op zoek naar leuke klanten...
Ik bied daarom voor het eerste aantal klanten extra voordelig vormgeving aan!

Ik heb onlangs de gehele vormgeving gedaan voor http://www.hottiez-shop.nl. Meer werk kunt u vinden op http://www.flekzdesign.com . Wilt u meer informatie of heeft u vragen? stuur gerust een email naar flekzdesign@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Olaf
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.