One step checkout keuzes

1
Goed, ik overweeg een one step checkout in de webshop. Hoewel ik niet helemaal overtuigd ben kan het ook vast geen kwaad. Maar dan, welke in hemelsnaam. Even een overzicht wat ik tot op heden gevonden heb:

http://www.magentocommerce.com/magento- ... -6915.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... ckout.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... -8118.html
http://magento-one-step-checkout-extens ... -extension
http://www.magentocommerce.com/magento- ... v-2-4.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... nager.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... ion-3.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... ckout.html
http://www.magentocommerce.com/magento- ... -8118.html


Oftewel: Hélp :shock: Het hoeft niet gratis en ik heb een hekel aan rommel of dingen die half werken. Qua template/taal dingen aanpassen is geen punt, maar als het uren werk kost geef ik liever wat meer uit. Ik zie echter geen (of geen noemenswaardig verschil tussen de verschillende aanbieders.

Re: One step checkout keuzes

3
Ik ken het, zoveel keus en dan geen idee welke je moet nemen. Ik zal je zeggen de duurste moeten ook afvallen, ze doen alsof ze de beste zijn, maar zijn ze ook niet en vragen gewoon heel veel geld.

Welke redelijk geprijsd is vind ik de J2T (kun je ook samenhangen met de reward system).

Zelf heb ik een gratis en jawel de IWD versie. Dus ik vraag mij af waar de BTW wegvalt als ik denk aan mijn winkelmandje dan is het een proces voor de one-step-checkout.
Dat is dan al sowieso raar, daar heb ik overigens geen last van. Ook bij mijn pagina om af te rekenen (de one-page-checkout) staat netjes de BTW erbij.

Zou je een printscreen kunnen tonen met wat je bedoeld?
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: One step checkout keuzes

6
In hoeverre is de onestep checkout beter dan de gewone?
In eerste instantie had ik ook een onestep maar mensen vonden het druk en onoverzichtelijk. Ik heb dus ook maar weer besloten om het terug te draaien naar de standaard magento checkout.
Blijkbaar is het meer ingeburgerd om het in losse stappen te doen.

Zijn er meer mensen die hier positieve/negatieve ervaring mee hebben?

Re: One step checkout keuzes

7
De eerste keer dat ik het invoerde liep de conversie terug, maar waarom? Geen idee, waarschijnlijk om de reden die jij noemde, want daar leek het wel op.

Vanwege het overzicht en gemak, toch weer aangezet om te kijken of dat nou echt zo'n probleem is en ik hoor geen klachten. En heb nu ook meer verkopen dan dat ik eerst had.

Alle modules van AITOC zijn inderdaad af te raden, omdat zij namelijk alles verpesten als je ooit zo'n module verwijdert. Iets wat niet mag en hoort te gebeuren, maar zij krijgen dat wel voor elkaar. Heb dit al veel gelezen en ook van bepaalde webshopeigenaren gehoord die het een keer geïnstalleerd hadden en toen ze iets anders wilden en zo'n module verwijderde lag de lay-out op z'n kop en vele andere files.

En de J2T Design modules: http://www.j2t-design.net/

Re: One step checkout keuzes

8
Peet schreef:In hoeverre is de onestep checkout beter dan de gewone?
In eerste instantie had ik ook een onestep maar mensen vonden het druk en onoverzichtelijk.
Je kunt ze niet allemaal over een kam scheren. Maar je kunt wel constateren dat er een duidelijke tweedeling is. De minder goede proppen gewoon vier tot zes afzonderlijke webpagina's in één pagina; dan krijg je inderdaad visuele chaos en een usability-nachtmerrie. De betere minimaliseren daadwerkelijk het aantal stappen dat doorlopen moet worden, bijvoorbeeld met progressive enhancement.

Je kunt visueel al snel het kaf van het koren scheiden: als de "one step"-pagina toch zes genummerde stappen noemt, deugt het ontwerp niet.
StoreCore.io

Re: One step checkout keuzes

9
Over je lijstje: eigenlijk zijn het allemaal kopieen van de originele onestepcheckout.com ....

men zet de onepage van Magento om in een echte onepage door alle velden direct en zoveel mogelijk above the fold te tonen - daanaast worden bepaalde velden automatisch gevuld

Je vraagt wat onderscheidend is ....

- een aantal is tegenwoordig responsive
- een aantal combineert onestep met een social login (zodat je gegevens al voor een deel van facebook of google+ worden getrokken)
- een aantal probeert nog een stapje er tussenuit te halen door of de CART weg te halen (lees: onestepcheckout is de cart), of de CART de checkout te maken
- een aantal heeft een visie op conversie verhoging (het makkelijk maken)
- en als laatste een interessante insteek: sinds mobile meer populair wordt (ipad, iphone, android), lijkt het erop dat de default onepage checkout van Magento zo slecht nog niet was ;) Deze werkt verbluffend goed met wat kleine aanpassingen op allerhande apparaten

Kijk eens naar wat nieuwe ontwikkelingen
- https://awesomecheckout.com (visie op conversie)
- http://codecanyon.net/item/smartcheckou ... ut/5600612 (CART is de checkout + responsive)
- https://github.com/stalniy/0step-checkout (enthousiaste nieuwe ontwikkelaar, staat open voor commentaar en 100% open op github: visie op conversie + cart = checkout)
- Thema's die het combineren in het thema, zoals Queldorei Shopper

Wij gebruiken tot heden het thema Queldorei Shopper en kijken ook al langer naar onestepcheckout. Wij wachten nog eventjes - en geloven eigenlijk in het volgende

- een 100% responsive checkout
- waarbij cart = checkout (1 stap verminderen)
- waarbij guest checkout default is, als optie 2 social login en als 3e een account (die volgorde)
- war zoveel mogelijk automatisch wordt ingevuld
- door een partij die een visie heet op conversie en mee blijft denken
ShirtsofCotton T-shirts
Overhemden @ overhemden.com

Re: One step checkout keuzes

10
Met de onepage checkout vraag worstel ik ook enorm. Ik ben nu bijna klaar met het opzetten van mijn webshop en wil me gaan buigen over het betaal systeem. Ik wil de mensen snel en eenvoudig laten betalen en zo weinig mogelijk laten klikken. Ook ga ik ze niet forceren een account aan te maken. Iets waar wij thuis echt een hekel aan hebben. En, zo op een verjaardag links en rechts waar ik stiekem dat balletje op gooi, meerdere met mij. Mensen zijn account aanmaken moe.

Dus, een onepage afsluiting lijkt me een goede zaak, en je kan ze vaak ook nog enigszins beïnvloeden qua inhoud en positie. Maar.. welke moet je nou nemen. Ik neig toch een beetje te gaan voor de versie met de meeste verkopen en ook nog een goed cijfer in de Magento store