tassen verzenden

1
Hoe verzenden jullie tassen? In een grote bubbelenvelop of een platte doos? Ik wil denk ik overstappen op platte dozen maar ik kan geen goede maten vinden. Bij Rajapack hebben ze extra platte verzenddozen- dat is een beetje wat ik zoek. Maar die zijn maar 5 cm hoog. Ik weet niet of dat genoeg is. Alle reacties welkom!

Re: tassen verzenden

2
moineau schreef:Hoe verzenden jullie tassen? In een grote bubbelenvelop of een platte doos? Ik wil denk ik overstappen op platte dozen maar ik kan geen goede maten vinden. Bij Rajapack hebben ze extra platte verzenddozen- dat is een beetje wat ik zoek. Maar die zijn maar 5 cm hoog. Ik weet niet of dat genoeg is. Alle reacties welkom!
Wat voor tassen? Plastic wegwerp zakjes, kleine dames tasjes of Prada handbags? Brievenbus of pakketpost?

In het geval van plasic zakjes

Ik verzend geen plastic tassen maar ik zou het in een grote bubbelenvelop doen. Simpelweg omdat deze (meestal) lichter zijn dan een kartonnen brievenbusdoos. De inhoud kan toch niet kapot en zijn vaak goedkoper zijn dan kartonnen doosjes.

Zijn het echte tassen zou ik deze in een verzenddoos doen. Dan kan het niet zo snel kapot en het komt een stuk netter over bij de klant.

RajaPack is overigens wel een dure optie. Als je even zoekt op het forum zijn er veel linkjes naar beter geprijsde opties
De leukste dierenbeeldjes bij [url=http://www.hetvaraantje.nl]Webwinkel het Varaantje[/url]

Re: tassen verzenden

3
Het Varaantje schreef: RajaPack is overigens wel een dure optie. Als je even zoekt op het forum zijn er veel linkjes naar beter geprijsde opties
Oh stik RajaPack heeft hier een add... Zal ik zometeen wel weer PM berichten krijgen dat dit helemaal niet mag.

Allemaal kopen bij RajaPack!
De leukste dierenbeeldjes bij [url=http://www.hetvaraantje.nl]Webwinkel het Varaantje[/url]

Re: tassen verzenden

4
Bedankt voor het Antwoord Het Varaantje. Ik verstuur kwaliteit tassen (niet hele dure hoor) maar ik vind een postdoos ook wat netter. Vandaar dat ik wil overstappen. Ik heb al gegoogled en kom genoeg leveranciers tegen van postdozen maar niet van de maten die ik zoek (ongeveer 60 x 40 cm, anders passen de grootste tassen die ik verkoop er niet in en ik vouw ze liever niet)
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: tassen verzenden

5
Nee vouwen zou ik ook niet doen.

Kijk eens bij Paardekoper. En zijn heel veel online doosverkopers maar ik ben tevreden over deze. Alternatief kan je ook eens een mailtje sturen naar Perfect Pak voor een offerte.
De leukste dierenbeeldjes bij [url=http://www.hetvaraantje.nl]Webwinkel het Varaantje[/url]

Re: tassen verzenden

6
Dag Moineau. Je kan vrijblijvend contact opnemen met sales@rajapack.nl of via de telefoon op 0800-224 24 24. Als je onze verpakkingsspecialisten de formaten en jouw wensen doorgeeft, kunnen ze je passend advies geven voor het verpakken van jouw product.

@Het Varaantje: Klopt, maar wat de admins hier doen of niet doen in PM's hebben we niets over te zeggen. We appreciëren jouw inbreng in ieder geval. Je had het over 'beter geprijsde opties', maar dan hebben we het niet gehad over de kwaliteit van de verpakking (of over voorraad).
Rajapack beschikt over 6.000 verpakkingsproducten, leverbaar in 24u. Bekijk ons assortiment op http://www.rajapack.nl!

Re: tassen verzenden

7
Hoi Rajapack.

No offence :wink: Maar de concurrentie is helaas is de meeste gevallen wat goedkoper met kartonnen dozen. En ik ben prima tevreden met de standaard kwaliteit dozen. Misschien leuk als je gevaarlijke stoffen of hele grote dozen nodig hebt maar over het algemeen voldoen standaard enkelvoud/dubbelvoudige dozen prima. En dan ga ik toch voor de goedkoopste.
De leukste dierenbeeldjes bij [url=http://www.hetvaraantje.nl]Webwinkel het Varaantje[/url]

Re: tassen verzenden

8
Het probleem met textiel in bubbelenveloppen is dat het soms ongewild opbolt en dan de brievenbusnorm overschrijdt of een beschadiging veroorzaakt bij een postbode met wat minder geduld en een krappe brievenbus. Brievenbusdozen hebben dat probleem veel minder omdat ze de boel goed bij elkaar houden. Ik gebruik die van RAJA, die zijn prima, maar houd me natuurlijk aanbevolen voor een aanbieder die dezelfde kwaliteit levert voor een mooiere prijs.