Feedback www.fallerstore.nl

1
Beste mede webwinkeliers.

Sinds een aantal maanden online met de webwinkel http://www.fallerstore.nl draaiende op Magento. Graag hoor ik jullie eerlijke mening en opbouwende kritiek.

We verkopen eigenlijk modelbouwpakketten voor de modelbaan in de schaal H0.

We hebben al redelijk wat verkopen gehad, conversie ligt op de 1.8%, maar ben toch wel benieuwd of jullie nog tips en ideeën hebben.

Ben met name benieuwd of onze UPS duidelijk naar voren komen en of het e.e.a. er betrouwbaar uit ziet. Mochten jullie nog conversie tips hebben dan hoor ik deze uiteraard ook graag.

Alvast bedankt voor de moeite.

Mvg,

Raymond
Alles van Faller in H0, http://www.fallerstore.nl

Re: Feedback www.fallerstore.nl

2
Je shop ziet er goed uit vind ik en ook de usp's zijn duidelijk.

Waar ik me aan stoor is dat ik na een aantal seconden een nieuwsbrief aanmelding te zien krijg.
Verder staan er wat spel en stijlfouten in je tekst (al begrijp ik heel goed dat de fouten snel gemaakt worden, wanneer ik kijk naar de enorme hoeveelheid tekst)

Succes!

Re: Feedback www.fallerstore.nl

3
Nice, een H0-webwinkel kan ik als Märklin-fan altijd waarderen. :D

Ik heb, als fan, eigenlijk vooral één probleem met je webwinkel: alles hangt aan één merk. Ik kan bijvoorbeeld geen stations of perrons vergelijken; het is altijd hetzelfde merk. Hoewel een aparte merkensite een pluspunt kan zijn, denk ik dat het in deze markt toch meer in je nadeel zal uitpakken.
StoreCore.io
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.