Webshop in kampeerartikelen te koop (Bod gevraagd)

1
Omdat de fysieke winkel (kampeerwinkel was shop in shop) gesloten is, de kampeerwinkel huurde helft van deze winkel, hebben we besloten ook met de webwinkel te stoppen. Dit omdat we geen mensen en ruimte meer hadden om spullen op te slaan en in te pakken en versturen.

Daarom te koop nog ongeveer 3 X 3 X 3 meter voorraad diverse kampeerartikelen (inkoopwaarde ruim 20.000 euro) deze ligt opgeslagen in een box bij shurgard. 2 domeinnamen (een domeinnaam daarop draait een webshop gebouwd in OS-commerce en een domeinnaam draait met prestashop)

Gestart in 2008 en de omzet bedroeg zo'n 100.000 euro per jaar, groot aantal trouwe klanten
Gestopt in oktober 2013.
Boekhouding in te zien door serieuze kandidaten.

Bod gevraagd !!

Re: Webshop in kampeerartikelen te koop (Bod gevraagd)

3
Het zijn zeker geen verouderde artikelen, het gaat met name om verbruiks artikelen zoals aansluitkabels, cee-stekkers, gasdrukregelaars, gasslangen, gaskomforen , luchtbedden, slaapzakken, opvouwbare toiletten e.d.

Geen tentharingen, dopjes e.d. ook geen tenten.

Geen vraagprijs maar bod gevraagd inclusief de domeinnamen
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.