verkeerd logo in e-mails multishop magento

1
Beste..

Ik krijg in mijn klant mails een logo van een andere shop te zien. Ik heb 2 webshops onder 1 installatie draaien. Het logo staat wel netjes ingesteld, maar toch krijg ik op een of andere manier het logo te zien van de andere shop.

De alt tekst en dergelijke is wel goed alleen pakt hij het verkeerde logo plaatje.

Wie weet hoe dit kan?

Re: verkeerd logo in e-mails multishop magento

4
Ik heb hier ook ooit problemen mee gehad, en heb dit toen heel dirty, maar wel effectief opgelost. Ik heb een map aangemaakt in mijn Media folder voor alle email logo's, en gebruik in het template van mijn mails de volgende code:

Code: Selecteer alles

<a href="{{config path="web/unsecure/base_url"}}"><img src="{{config path="web/unsecure/base_url"}}media/email/{{config path="general/store_information/name"}}.gif"/>
De plaatjes geef je dezelfde naam als wat je hebt ingevuld als store name.

Ik gebruik overigens ook static blocks in mijn email templates voor de header en footer. Alleen het middenstuk staat in de normale template. Scheelt een hoop tijd als je een keer wat wil aanpassen, en in mijn geval kan ik eenvoudig onderscheid maken in de mails voor mijn .be en .nl shops.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.