www.haarwereld.nl

1
Goedendag, Ik ben heel erg benieuwd wat jullie feedback is over onze webshop en wat we volgens jullie kenners hier aan kunnen verbeteren om tot een hogere conversie te komen.

http://www.haarwereld.nl

Wij zijn een online kappersgroothandel voor zowel consument en professional.

Alvast bedankt.

Lennard Massier

Re: www.haarwereld.nl

3
Kan het zijn dat de site iets wat traag loopt? Als je wat in het winkelwagentje wilt plaatsten moet je best even wachten.

Verder spreken de algemene voorwaarde en retouren elkaar tegen. In de algemene voorwaarden staat het juiste. Bij herroeping staat er eerst dat er:

"Na ontvangst en controle zal Haarwereld.nl het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het aangegeven rekeningnummer."


Vervolgens staat er verderop dat het weer tegen spreekt.

"Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt."


Daarna staat er bij model instructie voor herroeping geen maximaal retourbedrag opgegeven.


Verder vind ik de layout meer voor een menu aan de zijkant. Het scherm oogt wat smal. Dan werk ik nog met een vierkant scherm bij een breedbeeld word dit nog erger.
Barcode scanner - IR Thermometer - 12V Voedingen http://www.electronixs.nl

Re: www.haarwereld.nl

4
Bedankt voor jullie feedback!

Snelheid heb ik direct opgepakt, dit vind ik zelf ook heel belangrijk. We hadden hier al aanpassingen voor gedaan dus het zou niet zo mogen zijn. We gaan kijken wat we nog meer kunnen doen.

Algemene voorwaarden wordt aangewerkt, we zitten midden in de thuiswinkel certificering.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.