Tips of adviezen

1
Goedemorgen,

Sinds een tijdje ben ik aanwezig op dit forum en het heeft me op weg geholpen met veel zaken rondom het opzetten van mijn webshop, een super fijne input!

Sinds een tijdje is mijn shop live en zelf ben ik heel tevreden over het eindresultaat. zie: http://www.etherischeolie-kopen.nl
Ik richt me op de verkoop van etherische olie. De verkoop verloopt al wel via internet door andere aanbieders, maar ik vind dat het verkoop gemak en professionaliteit van andere aanbieders moeizaam verloopt. Dit gat probeer ik op te vullen.

Mijn shop is gebouwd in Magento en daar ben ik tot nu toe heel tevreden over. Veel mogelijkheden en alles is vrij gemakkelijk aan te passen en bij te houden.

Het lukt mij echter nog niet om direct hoger in google te komen, wat erg jammer is.
Als jullie nog tips of adviezen hebben, hoor ik deze uiteraard graag.

Groeten,
Peter

_________________
http://www.etherischeolie-kopen.nl
De specialist in etherische olie
_________________
http://www.etherischeolie-kopen.nl
De specialist in etherische olie

Re: Tips of adviezen

2
Je shop ziet er op het oog goed uit! Strak en fris design.

Wat doe je nu om hoger in google te komen? Maak je landingspagina's? Heb je zoekwoordonderzoek gedaan? Probeer je links te krijgen van relevante sites?

Je hebt niet zo veel content op je site, waardoor je niet 1,2,3 gevonden gaat worden. Als je gaat bloggen wat je zoal met dit soort etherische olie kan doen, met leuke plaatjes/video's erbij, gaat het je zeker helpen. Al moet je met Google zeker een pak geduld hebben.

Re: Tips of adviezen

3
Dank voor je reactie.

Speciale landingspagina's heb ik niet. Ik heb nu iedere pagina/product zo bewerkt dat de hoogste zoekwoorden overeenkomen met titles, discriptions etc.

Als ik het zelf analyseer zit het hem voornamelijk in backlinks. Echter is het moeilijk waardevolle backlinks te creëren, dat is een kwestie van tijd schat ik zo in. Het heeft namelijk geen zin klakkeloos overal website vermeldingen achter te laten, backlinks welke branche georiënteerd zijn, lijken mij waardevoller.

Momenteel ben ik inderdaad bezig een blog op te zetten. Hier kan ik mijn creatieve ei goed kwijt, en is het direct mogelijk de nieuwsbrieven, berichten online te presenteren. Hiervoor wil een plugin stalleren "aheadWorks". Het is goed dat telkens nieuwe content op de site wordt geplaatst.

Er is nog veel werk aan de winkel ;)
_________________
http://www.etherischeolie-kopen.nl
De specialist in etherische olie

Re: Tips of adviezen

4
Wat ik meteen mis bij je producten is een precieze foto van de fles die je koopt en belangrijker: de inhoud in milliter. Waar betaal ik 10.50 euro voor? Een vingerhoed vol of een literfles? Alle plaatjes zijn ook hetzelfde.

Het is alsof je wijn verkoopt en plaatjes toont van een tros druiven en een kurk.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.

Re: Tips of adviezen

5
Super, daar kan ik wat mee! Zet het gelijk op mijn lijstje dat ik dit aanpas. Zelf kijk je er op een moment te gemakkelijk overheen, en roept het geen vragen meer op..

Ik zie echter dat ik deze topic heb geopend in het verkeerde forum, excuses daarvoor.
_________________
http://www.etherischeolie-kopen.nl
De specialist in etherische olie

Re: Tips of adviezen

6
Grappig, we verkopen beide olieen, en zijn geen concurrenten :D
Als je nog niets weet over SEO dan zou ik me eerst verdiepen in hoe je je magento site seo vriendelijk inricht. Als je dat hebt gedaan moet er wat tijd overheen gaan. Het is echter een constant proces.

Heel veel succes! :)
Arabische parfumolie & Alcoholvrije geuren
http://www.arabianscent.nl