Even voorstellen

1
Dag allemaal,

Ik ben Ellen en heb sinds enige tijd een webwinkel in houten speelgoed. Natuurlijk vind ik dat mijn website er goed uitziet :wink: , maar aangezien je nooit te jong of oud bent om te leren heb ik me op dit forum aangemeld.

Ik heb al verschillende tips en trucs gelezen waar ik iets mee zou kunnen en sta open voor feedback op mijn eigen website.
Https://www.speelgoedmannetje.nl Het adres voor houten speelgoed

Re: Even voorstellen

2
Mooie site!

VAN TEKSTEN IN HOOFDLETTERS BEN IK MINDER GECHARMEERD, OMDAT ONDERZOEK UITWIJST DAT DIT DESASTREUS IS VOOR DE LEESSNELHEID EN HET LEESGEMAK. En leg een woord in hoofdletters maar eens voor aan kinderen: ze hebben dan de neiging het letter voor letter uit te spellen.

Verder mis ik bij de producten informatie over de herkomst van het gebruikte hout en de veiligheid van de verf/lak. Alle speelgoed moet aan de CE-markering voldoen, dus laat dat dan ook zien.
StoreCore.io

Re: Even voorstellen

3
Dag Ward,

Dank dat je naar mijn site hebt willen kijken en dat je er enthousiast over bent, Dat geeft de burger moed.

Met je kritische noot mbt kwaliteit en CE-markering heb je zeker een punt. Ik heb dit welvermeld op de homepage, maar verwerkt in dusdanig veel tekst dat dit zeer waarschijnlijk iet of nauwelijks zal worden gelezen. Een mooi toekomstige klus om aandacht te gaan geven.
Https://www.speelgoedmannetje.nl Het adres voor houten speelgoed

Re: Even voorstellen

4
Hoe komt het dat https://www.speelgoedmannetje.nl/speelg ... -treinbaan en https://www.speelgoedmannetje.nl/catego ... -treinbaan naast elkaar bestaan? En waarom is het niet 1 pagina: https://www.speelgoedmannetje.nl/houten-treinbaan (zonder onnodig tussenvoegsel in de url). Ook beter voor je vindbaarheid!

Van winkel in het menu zou ik webshop of webwinkel maken. Succes met de sales!
http://www.zoektermen.nl webmarketing bureau Breda
http://www.seomarktplaats.nl matcht opdrachtgevers met opdrachtnemers
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.