Even voorstellen | Verbeterhaar.nl

1
Dag Ondernemers,

Eindelijk is mijn webshop online. Ik ben een 22 jarige jongen die op dit moment zijn laatste jaar Software Engineering volgt. Ik woon in Amsterdam en ik werk, als bijbaantje naast mijn studie, als een programmeur in een software bedrijfje op de Singel in Amsterdam.

Aangezien ik ondernemen erg leuk vind en als hobby programmeren heb, wilde ik een webshop bouwen. Het resultaat is als volgt: https://www.verbeterhaar.nl/
Zelf heb ik ook last van haaruitval en probeerde mijn probleem in een passie om te zetten en mensen te helpen.

Feedback op de webshop is altijd welkom natuurlijk!

Vriendelijk bedankt
http://www.verbeterhaar.nl - Verkoop van klinisch bewezen producten tegen haaruitval bij mannen en vrouwen

Re: Even voorstellen | Verbeterhaar.nl

3
Welkom op het forum. Grappig dat je jouw eigen haaruitval geen probleem meer vindt maar een passie. Zelf ook vroeg kaal geworden, heb een beetje moeite met termen als 'klinisch bewezen' en dergelijke want dat betekend geen....... Maar goed als mensen vijftien euro voor shampoo willen betalen dat moeten ze dat uiteraard zelf weten. Succes.

Re: Even voorstellen | Verbeterhaar.nl

4
Welkom, Verbeterhaar.nl!

Ik ben ikwilzitzakken.nl. Nu is een en ander toch wat persoonlijker geworden.
Mooie, frisse site.

Je hebt het in je site over onderzoeken naar haarverlies en shampoo's, waarom deel je het onderzoek niet in een pdf-je met je klant? Dan sta je een stuk sterker.

Ik zou ook (voor de volledigheid) vermelden, dat resultaten niet gegarandeerd kunnen worden, omdat elk mens en elke haar follikel (zo heten die dingen toch?) anders zijn.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.