Magento, WooCommerce, Opencart, Prestashop iOS & Android App

1
Interesse is een (native) iOS en Android app bij uw webwinkel?

Wij zoeken een webwinkel die voor zijn Magento, WooCommerce, Opencart of Prestashop webshop een (native) iOS en een Android app zou willen laten maken waarin ook direct afgerekend kan worden. Dit kunnen wij voor een geïnteresseerde webwinkel tegen een scherp tarief doem om een eerste use-case neer te zetten.

Wij kunnen u waar nodig ook van dienst zijn met het geschikt maken voor de website voor mobiel (responsive maken) om uw mobiele strategie compleet te maken.

In Google Analytics kunt u zien hoeveel procent van uw verkeer al mobiel / tablet van afkomst is (veelal al meer dan 50%) en hoe uw website momenteel scoort op mobiel vlak: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

Mocht er interesse zijn dan hoor ik graag. Mag via PB of via email. Adres vindt u onderaan de website https://www.slicing.nl

Re: Magento, WooCommerce, Opencart, Prestashop iOS & Android

2
In Google Analytics kunt u zien hoeveel procent van uw verkeer al mobiel / tablet van afkomst is
Dat is iets heel anders dan een app!
Ik ga persoonlijk ook geen app installeren om iets te bestellen bij welke website ook. Als de website goed responsive reageert kun je gewoon via de mobiele website bestellen en is een app helemaal nergens voor nodig.

Re: Magento, WooCommerce, Opencart, Prestashop iOS & Android

3
Dank voor de reactie. Niks moet uiteraard ;) en inderdaad is responsive de belangrijkste 1e stap. Neemt niet weg dat veel webwinkeliers uberhaupt nog geen mobiele/responsive website hebben en dat ook mobiele apps interessante kansen kunnen bieden binnen een mobiele strategie (keyword marketing binnen de Google Play cq appstore, met een app kun je over het algemeen een betere user experience creëeren, bij iemand die een app download sta je "blijvend" op de telefoon en kun je bv communiceren middels push-berichten over bv statusupdates/verzendupdates). Daarbij zie je ook vaak dat de grotere webwinkels de voorkeur geven aan download van de mobiele app door het tonen van een banner of splash screen. Maar ben het meteen eens dat het "complementary" is binnen een bredere mobiele strategie.