Facebook campagne

1
Wij zijn een webwinkel met Disney dekbedovertrekken en strandlakens.
Nu hebben wij ook een facebookpagina opgestart en wensen daar veel likes te hebben als reclame.
Wij zien veel dekbedovertrek verkoper doen acties met het verloten van dekbedden door likes en de pagina te delen. Wij hebben dit een tijdje geleden ook geprobeerd maar dit was een mislukking. Kan er ons iemand een goede campagne opzetten of raad geven hoe ik dit opzet?

Re: Facebook campagne

2
Ik gebruik Facebook als een soort blog. Ik zet er foto's op van wat er nieuw binnenkomt, de inrichting van de werkkamer, tips en ideetjes. Daar trek je volgens mij meer belangstelling mee dan met die like en winacties. Echte belangstelling dan.
Ik heb weleens de tip gekregen dat je in ieder geval eens per week iets moet posten.
En verder kan je betaald adverteren. Dat kan vrij precies door bijvoorbeeld doelgroep en bedrag aan te geven.

Re: Facebook campagne

3
Droomjuweeltjes schreef:Ik gebruik Facebook als een soort blog. Ik zet er foto's op van wat er nieuw binnenkomt, de inrichting van de werkkamer, tips en ideetjes. Daar trek je volgens mij meer belangstelling mee dan met die like en winacties. Echte belangstelling dan.
Ik heb weleens de tip gekregen dat je in ieder geval eens per week iets moet posten.
En verder kan je betaald adverteren. Dat kan vrij precies door bijvoorbeeld doelgroep en bedrag aan te geven.
Wat wij bij enkele klanten als een succes hebben moeten bestempelen is de volgende actie:
Laat klanten foto's maken van het product dat in gebruik is (in het geval van dekbedden dat het op bed ligt bijv.) en dat opsturen via Facebook. Er wordt daar een winnaar uitgekozen en de winnaar krijgt x prijs. Via deze actie kun je vele likes en bereik halen op Facebook.
Klaas Koopman - SEO Specialist & Affiliate Marketing Specialist (ook werkzaam als consultant)

Re: Facebook campagne

4
'Je moet wel een startbereik hebben of een budget om de actie in gang te zetten. anders krijg je dadelijk maar 2/1/0 foto's en dat ziet er ook slecht uit. Maar wees een beetje creatief en doe niet hetzelfde als iedereen op fb doet.
Standaard like en win acties staan bekend om hun niet relevante publiek.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.