From Belgium with Love

1
Hallo dames en heren,

Even voorstellen is wel zo netjes dus bij deze. Zoals de titel al doet vermoeden zijn wij afkomstig uit het wonderschone België en Antwerpen in het bijzonder.

We baten een drie tal eigen webwinkels uit, waaronder een wolwinkel en een winkel in fiets onderdelen. Als laatste geven we ook een WordPress related webmagazine uit op wpmagazine.be

Daarnaast zijn we al 19 Jaar bezig met internet, faciliteren ons eigen managed hosting platform voor WordPress sinds vier jaar en helpen diverse webwinkels groot en klein met hun uitdagingen.

We hopen veel hulp te krijgen en te bieden aan de leden van dit forum.

O ja wij zijn Peter en Carmen dat praat net zo makkelijk, wil je iets weten over WordPress, woocommerce of hosting dan stuur ons zeker een PM en we zullen ons best doen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
Advertentie

Met Shopify maak je zelf je eigen webwinkel dankzij meer dan honderd thema’s en de complete appstore. Shopify sluit ook goed aan op dropshippers. De software is technisch volledig SEO-geoptimaliseerd en biedt alle sociale media-integraties. Meer info op Shopify.com.