In de pakketwereld wordt veel en vaak te zwaar getild. Als je dat werk langer doet is de kans op letsel bijna 100% met alle kosten voor jezelf en de maatschappij van dien. Op logistiek.nl hebben ze om deze reden een bijdrage van mijn geplaatst om dit duidelijk te maken aan transporteurs en bezorgers. Als webwinkels kunnen we er ook rekening mee gaan houden.
http://www.logistiek.nl/carriere-mensen ... -101134904
Re: NIOSH bepaalt of pakket te tillen is.
2Dit zie ik nu voor de zoveelste keer. Telkens weer 'fear-marketing' toepassen. In eerdere berichten deed u dat ook, nu doet u dit weer. Bij mij werkt dit averechts. We zijn niet in de VS. Ik vraag mij af of fear-marketing in Nederland een verstandige benadering is.
Re: NIOSH bepaalt of pakket te tillen is.
3En daarbij wij hebben al betere werkomstandigheden dan in de VS. Dit soort berichten werken bij mij op mijn zenuwen. Voegt niets toe.
Re: NIOSH bepaalt of pakket te tillen is.
4Wij versturen onze pakketten tegenwoordig extra licht, zodat de bezorgers geen zware en dure draaghulpen hoeven aan te schaffen! 

- Advertentie
Wil je zelf je eigen webwinkel maken? Met JouwWeb is dat heel eenvoudig! Dankzij een slimme keuzehulp ontwerp je zelf je eigen thema of huisstijl. De software is technisch volledig doorontwikkeld en naast het Nederlands ook in het Engels beschikbaar. Ruim 250.000 ondernemers gingen je voor!
Re: NIOSH bepaalt of pakket te tillen is.
5prima, probleem opgelost.Mick schreef:Wij versturen onze pakketten tegenwoordig extra licht, zodat de bezorgers geen zware en dure draaghulpen hoeven aan te schaffen!
Re: NIOSH bepaalt of pakket te tillen is.
6Verstandige benadering? Dat weet ik niet. Dat de directe kosten van uitval op fysiek gebied zo'n 2 miljard per jaar is en de langdurige kosten een veelvoud hiervan per jaar zijn is misschien niet zo'n verstandige benadering. Maar dat het ons veel meer kost dan dat we een beetje gebruik maken van de al jaren bekende know how en daar naar handelen lijkt me evident.NOP Webdesign schreef:Dit zie ik nu voor de zoveelste keer. Telkens weer 'fear-marketing' toepassen. In eerdere berichten deed u dat ook, nu doet u dit weer. Bij mij werkt dit averechts. We zijn niet in de VS. Ik vraag mij af of fear-marketing in Nederland een verstandige benadering is.
En als ik het niet zeg, wie zou dat wel moeten doen om ons van die idioot hoge premie en belastingdruk voor de gezondheidszorg en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen te verlossen?